Eleaf Electronics Co., Ltd. werd opgericht in 2011, gevestigd in de stad Shenzhen. Eleaf is snel een van de bekendste vape merken ter wereld geworden door onze voortdurende inspanningen en creatieve geest. Door de goede samenwerking met onze distributeurs en de attente service aan klanten is Eleaf een wereldwijd beroemd vape merk geworden. We ondersteunen ook OEM en ODM toepassingen om aan de behoeften van verschillende distributeurs te voldoen. Alle leden van de fabriek van Eleaf streven ernaar werelds beste vape ervaring te bieden.

Series van Eleaf

Eleaf ontwierp en produceerde iStick series, die een grote reputatie hebben verdiend. iStick mini ontmoette de wereld voor het eerst in september 2014 en wekte grote golven in de vape wereld. Met dit moment hebben we de istick 20W, iStick 30W, iStick 50W voortdurend ontwikkeld. Toen het nieuwe element voor temperatuur regeling de wereld van elektronische sigaretten betrad, hebben we actief gereageerd en iStick TC40W, iStick TC60W en iStick TC100W opeen volgend ontwikkeld. Deze e-sigaretten met temperatuur regeling blijven de populariteit van iStick series behouden. Ze zijn nu onze meest populaire producten.

iStick TC Kits

Eleaf iStick TC40W neemt het technische element van temperatuur regeling over. Een unieke damp ervaring zonder een verbrande coil door aanpassing van de temperatuur instelling. Ondanks het kleine formaat, kan hij 40W bereiken met een batterij capaciteit van 2600mAh.

iStick TC60W met elegantie en aantrekkelijke, kleuren beschikt over verwisselbare covers voor het eenvoudig verwisselen van uw 18650 batterij. Krachtig met een maximale output van 60W, wordt het ook bijgewerkt met temperatuur regelings technologie die zowel Nickel 200 als Titanium coils ondersteunt.

De Eleaf iStick TC100W krachtig en intelligent, beschikt niet alleen over covers maar biedt u ook schakelbare TC-modi (Ni / Ti / SS / TCR) / VW / Bypass. Een verborgen vuurknop kan gebruikers beschermen tegen het onbedoeld drukken op de knop, wat een extra veiligheids bescherming biedt. Als gebruikers niet tevreden zijn met de maximale 100Watt uitvoer, u kunt deze upgraden tot 120 Watt.

Naast de Eleaf iStick serie hebben we ook de iJust serie. De iJust 2 kit heeft een batterij vermogen van 2600mAh ondanks zijn prachtige uiterlijk en lichte gewicht. Door de dual EC coils van de spoel te gebruiken, wordt er een grotere damp productie geproduceerd. Directe uitgangs spanning maakt het een goede keuze voor een beginner. Groter batterijvermogen, hogere uitgangsspanning.

Uitbreiding van de iJust serie, ontwikkelden we iJust start (plus). Naast twee specificaties: 1300 mAh voor iJust Start en 1600 mAh voor iJust Start Plus, wordt het ook geleverd met verschillende aantrekkelijke kleuren.

In de toekomst zal Eleaf streven naar een innovatief ontwerp, elegant uiterlijk, hogere kwaliteit en betere service.

Bekijk ons assortiment aan e-sigarettenEleaf