Verzenden & Bezorging

Let op: Door de december drukte bij alle verzendmaatschappijen kan bezorging in enkele gevallen iets langer duren.
Daar hebben wij helaas geen invloed op. Wij verzenden je pakket dagelijks & direct.
De laatste informatie over je zending kan je altijd terugvinden via de Track & Trace in de e-mail die ontvangt als je pakket onderweg is.
Indien je nog verdere vragen hebt kan je altijd bij onze klantenservice terecht.

Verzenden & Bezorging

Verzendopties Nederland

Voor 12:00 besteld? Vanavond in huis!

Bij Vapekings is de klant ook koning! Daarom doen wij ons uiterste best om jouw bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Op deze pagina zullen toelichten hoe wij dit doen.

De bestellingen worden verzonden via een van onze partners: PostNL, DHL of Trunkrs. Wanneer je bij ons een bestelling plaatst kan je altijd een track & trace code verwachten. Hierdoor krijg je meer duidelijkheid over het bezorgmoment. Zodra de betaling door ons ontvangen is gaat het verzendproces van start. Indien je vóór 12:00 besteld, heb jij je bestelling nog dezelfde dag in huis! Met gratis verzending al vanaf € 20! Hieronder zullen wij de verschillende verzendopties toelichten, dus lees met ons mee!

Brievenbuspakje met track & trace

Het brievenbuspakje is een veel gekozen en fijne verzendoptie. Je hoeft er niet voor thuis te blijven en deze optie is al gratis vanaf 20 euro! Maar hoe, wat en wanneer?
De brievenbuspakjes worden bij ons verzorgd door PostNL en DHL. Dit is afhankelijk van de tijd waarop je besteld. Op maandag t/m vrijdag ziet het er als volgt uit.
Alle bestellingen geplaatst tussen 00:00 en 17:00 zullen via PostNL de volgende werkdag geleverd worden. De bestellingen tussen 17:00 en 22:00 worden door DHL de volgende dag geleverd.  Maar ook in het weekend worden de bestellingen verwerkt! Bestel je namelijk voor zondag 16:00, dan bezorgt DHL jouw bestelling maandag al door de brievenbus thuis. Super snel dus! Is dit toch niet snel genoeg? Lees dan maar even door, want het kan nog sneller!

Pakket met track & trace

Past jouw bestelling niet door de brievenbus of is de brievenbuszending niet snel genoeg? Dan bieden wij de pakket optie aan. Deze optie is razendsnel en verwerken wij via het PostNL en Trunkrs netwerk. De keuze is daarin aan jou! Bestel je via PostNL voor 23:45? Dan kun je de bestelling de volgende dag al in huis verwachten. Kies je voor Trunkrs, dan zal het pakket er de volgende avond zijn. En wanneer je denkt dat het dan echt niet sneller kan, bewijzen wij het tegendeel. Zoals we al zeiden;  wie bij Vapekings shopt is koning of koningin natuurlijk. Dus voor hare en zijne majesteit alleen de beste service!

Same Day Delivery!

Het kan dus nog sneller! We bieden namelijk de Trunkrs Same Day Delivery aan van maandag t/m vrijdag. Wanneer je vóór 12:00 besteld is de order dezelfde avond nog in huis!  Daarbij wordt deze service aangeboden tegen hetzelfde tarief als de reguliere zendingen.  Dus ook voor de Same Day Delivery geldt het tarief van 4,95 en gratis verzending vanaf € 50.
(Trunkrs levert niet op de Waddeneilanden!)

Nog verdere vragen over onze verzendopties? Neem dan gerust eens contact op met een van onze kings!

Pakketpost

Besteld op (tot 23:59)Verwachte levering
MaandagDinsdag
DinsdagWoensdag
WoensdagDonderdag
DonderdagVrijdag
VrijdagMaandag
ZaterdagMaandag
ZondagMaandag

SameDay Delivery (Trunkrs)

Besteld op (tot 12:00)Verwachte levering tussen 17:00 & 22:00
MaandagMaandag
DinsdagDinsdag
WoensdagWoensdag
DonderdagDonderdag
VrijdagVrijdag
ZaterdagNVT
ZondagNVT


PostNL Brievenbuspakje met track & trace

Besteld op (tot 22:00)Verwachte levering
MaandagDinsdag
DinsdagWoensdag
WoensdagDonderdag
DonderdagVrijdag
VrijdagZaterdag
ZaterdagMaandag
Zondag (tot 16:00)Maandag

Aangepaste leverdata i.v.m. feestdagen

Besteld opUiterste besteltijd (PostNL)Verwachte levering
15 AprilVoor 18:0016 April
16/17/18 April (2e Paasdag)Verstuurd op 19 April20 April

Afhalen bij Vapekings in Haarlem

Afhalen op onze locatie is NIET meer mogelijk.
Winkelbezoek is ook niet mogelijk, wij zijn alleen een webshop.

De waardering van www.vapekings.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 13581 reviews.