Filters +

Filter op prijs

Filters

Basis
45%PG / 55%VG (20)
20% PG / 80% VG (12)
25% PG / 75% VG (2)
30% PG / 70% VG (32)
35% PG / 65% VG (6)
50% PG / 50% VG (91)
60% PG / 40% VG (7)
70% PG / 30% VG (25)
Eigenschappen
Merk(en)
Aisu (5)
Aramax (12)
Charlie Noble (2)
Cirkus (10)
Dinner Lady (6)
Dragon Vape (7)
E e-liquid (26)
Edge (6)
El Patron (3)
Element (5)
Fifty Shades (3)
Flavourtec (28)
Halo (1)
Liqua (20)
Migo (2)
Millers (35)
Mokasmo (3)
Myflo (2)
Riot (1)
Simple Essentials (2)
Stoom Tovenaar (1)
TJuice (8)
Vampire Vape (7)
Vapouriz (1)
Vavo (3)
Veep (1)
Zap! (8)
oXi (3)
Categorie(ën)
Aramax
E e-liquid
Mokasmo
T-Juice
Vapouriz
Dinner Lady
Dragon Vape
oXi
Vavo
Veep
Basisverhouding e-liquids
40PG-60VG
45PG-55VG
50PG-50VG
70PG-30VG
70VG +
Aisu
Charlie Noble
Cirkus
Edge
Element
El Patron
Fifty Shades of Vape
Flavourtec
Iced
Only
American Stars
Intense
Original
Halo
Liqua
Elements
Mix
Millers
Millers Chromeline
Millers Goldline
Millers Platinumline
Millers Silverline
Simple Essentials
Speens E-liquids
Vampire Vape
Zap!
Nic Salt E-liquids
Double Drip NS
Riot Salts
Pacha Mama Salts
IZY Vape
Nasty Juice NS
VDLV Nic Salt
Cirkus Nic Salt
Millers Nic Salt
Dinner Lady NS
Liqua 4S
N-One NS
Twelve Monkeys
T-Juice NS
Mokasmo Nic Salts
Power Salt
Charlie Noble NS
DVTCH NS
Edge NS
I VG Nic Salt
Six Licks
Zap! Nic Salt
Element Nic Salt
Vampire Vape Nic Salt
Dr Frost
Aisu Nic Salt
Halo NS
Migo
Quic
Solt Nic Salt
Stoom Tovenaar
E-liquids op smaak
Koffie
Koffie Smaken
Snoep smaken
Ice Smaken
Menthol Smaken
Dessert smaken
Drink smaken
Fruit smaken
Mint smaken
Premium (mix) smaken
Tabaks smaken
Nicotine Boosters

E-liquid kopen voor jouw vape?

Wil je online e-liquid kopen? Wij hebben een enorm assortiment met ruim 500 verschillende smaken van meer dan 30+ merken. Hierdoor is de keuze groot en voor iedereen de geschikte e-liquid. Wil je een overzicht van al onze merken? Bekijk deze merken dan door hier te klikken!

Onze e-liquids komen van over de hele wereld en zijn allemaal van hoge kwaliteit. Elk merk heeft zijn eigen specialiteit. Hierdoor hebben wij voor elke vape de juiste e-liquid. Deze vloeistoffen zijn in verschillende nicotine sterkten te krijgen evenals nicotine vrij. Ook varieert de PG/VG basis per merk. Wil je weten welke e-liquid geschikt is voor jouw e-sigaret of vape? Neem dan gerust eens contact met ons op of kijk onderaan deze pagina!

E-liquid kopen? Dit is wat je moet weten!

Voordat je e-liquid gaat kopen is het handig om te weten wat dit is. Dat zullen wij in dit stukje uitleggen. E-liquid is de vloeistof, welke wordt gebruikt in de e-sigaret. Deze vloeistof voor de e-sigaret is ook bekend als liquid, juice en damp vloeistof.  Deze vloeistoffen zijn te krijgen in verschillende varianten. Dit heeft te maken met de samenstelling van de vloeistof. E-liquids kan je met of zonder nicotine kopen. De nicotine wordt aangeduid in mg (milligram) per ml (milliliter). 0mg is dus nicotine vrij. Naast nicotine zit er smaakstof, PG en VG in. Hieronder zullen wij verder ingaan op wat e-liquid precies is.

Wat zit er in e-liquid?

Een e-liquid bestaat dus uit PG, VG, smaakstof en eventueel nicotine. De Propyleeën glycol (PG) en Vegetable glycerin (VG) samen noemen we de basis.  De PG zorgt voor meer throat hit en is dus sterker op de keel. Ook zorgt de PG ervoor dat de smaakstof beter tot zijn recht komt. VG zorgt voor vollere damp en is zachter voor de keel. Naast de basis zit er in e-liquid ook smaakstof. Deze smaakstof geeft zorgt ervoor dat de vloeistof smaak krijgt. Naast smaakstof kan er optioneel nicotine in zitten. Dit is de verslavende stof uit de tabaksplant. Nicotine raden wij af voor niet rokers. Nu weet je precies waaruit e-liquid bestaat en kan je deze gaan kopen. Maar voordat je dit gaat doen is het belangrijk dat je een vloeistof kiest die bij jouw e-sigaret past. Hieronder zullen wij uitleggen welke soorten geschikt zijn voor jouw e-sigaret.

Welke e-liquid kan ik kopen?

Niet elke e-liquid kan gebruikt worden in jouw e-sigaret of vape. Dit heeft te maken met de basis en de nicotine in de vloeistof. Maar ook met het type e-sigaret. Je hebt MTL en DL apparaten. MTL en DL zijn methoden om de e-sigaret te inhaleren. MTL staat voor mouth to lung, dit is te vergelijken met het inhaleren van een sigaret. Deze modellen hebben vaak een coil van boven de 1.0 ohm. DL staat voor direct lung, dit is gelijk aan het inhaleren van een waterpijp. Deze hebben vaak een coil van onder de 1.0 ohm. Voor een MTL model zal je een andere e-liquid moeten kopen dan voor een DL model. Als je verder leest zullen wij je uitleggen welke e-liquid jij kan kopen voor jouw type e-sigaret.

De juiste nicotine sterkte kiezen

Er zijn twee soorten nicotine, ‘freebase’ nicotine of Nic Salt. Voordat je de juiste sterkte kan kiezen zal je eerst moeten weten welke nicotine je gaat gebruiken. E-liquid is dus verkrijgbaar met de reguliere ‘freebase’ nicotine en Nic Salt. Freebase is nicotine in zijn puurste vorm, hier zitten geen stoffen aan toegevoegd. Freebase heeft meer throat hit dan dan Nic Salt. Bij Nic Salt is de nicotine net als deze in de tabaksplant zit. Daarom lijkt het effect meer op dat van een sigaret. Nic salt e-liquid is zachter in de keel en kan daarom op hogere sterktes gedampt worden dan de freebase variant.  Nic salt is vooral bedoeld voor MTL e-sigaretten. Wanneer je e-liquid met nicotine wilt kopen is het belangrijk om de juiste nicotine sterkte te kiezen. De verkeerde sterkte kan zorgen voor vervelende bijwerkingen zoals hoofdpijn, misselijkheid en keelpijn. Hieronder hebben wij een tabel gemaakt op basis van een gemiddelde roker. Hieruit kan jij aflezen welke nicotine sterkte geschikt is voor jouw e-sigaret.

In deze tabel kan je aflezen welke nicotine sterkten in e-liquid geschikt is voor jouw e-sigaret

De juiste basis verhouding kiezen

E-liquid is verkrijgbaar in verschillende PG en VG  verhoudingen. Zoals eerder besproken noemen we PG en VG samen basis. Niet elke basis verhouding is geschikt voor jouw e-sigaret. Bij het kopen van een e-liquid is het dus belangrijk dat jij de juiste verhouding neemt. PG is dunner en VG wat dikker. Over het algemeen heb je voor MTL e-sigaretten dunnere vloeistof nodig dan voor DL e-sigaretten. Hieronder hebben wij een tabel staan, waarin jij kan zien welke basis verhouding jij nodig hebt.

In deze tabel kan je aflezen welke PG VG e-liquid basis geschikt is voor jouw e-sigaret

Gebruik altijd de aangeraden basisverhouding. Wanneer je dit niet doet kan je coil doorbranden of de e-liquid erg sterk zijn in je keel. Weet je nog niet welke e-liquid jij kan kopen voor jouw e-sigaret of vape? Bekijk dan eens onze uitgebreide uitleg pagina.

Smaken en aroma’s

Een e-liquid bestaat dus uit PG, VG en eventueel smaakstof en nicotine. Deze smaakstoffen noemen wij aroma’s. Deze aroma’s geven smaak aan de damp vloeistof. De gebruikte aroma’s in e-liquids zijn voedsel waardig en dus ook terug te vinden in je dagelijkse producten. Elk aroma heeft zijn eigen smaak en wordt in bepaalde percentages toegevoegd aan de vloeistof. Als je e-liquid gaat kopen zal je dan ook merken dat de smaken verschillen. Zo zal een appel vloeistof van VapeKings anders zal smaken dan die van Flavourtec. Wij hebben ruim 500 verschillende smaken. Hierdoor hebben wij voor iedere damper een lekkere smaak. De smaak vinden die bij jou past kan lastig zijn, omdat iedereen zijn smaak anders is. Daarom raden wij aan om voor een smaak te gaan die jou lekker lijkt.

Samengevat

Na het lezen van bovenstaande uitleg ben jij een echte e-liquid expert. Je hebt geleerd dat het kiezen van de juiste nicotine sterkte en basis verhouding erg belangrijk is. Je weet nu welke e-liquid jij kan kopen voor jouw e-sigaret! Door het filter te gebruiken kan jij de e-liquid basis selecteren welke geschikt is voor jouw model. Wij hebben ruim 30 e-liquid merken in 500 verschillende smaken. Deze e-liquids bieden wij tevens aan tegen de scherpste prijs van Nederland! Wanneer je er niet uitkomt kan je altijd contact opnemen met een van onze e-liquid experts. Of klik je hier om naar de uitgebreide informatie pagina te gaan.