Filters +

Filter op prijs

Filters

Basis
Eigenschappen
Powerbank (1)
Stick Mod (2)
Box Mod (20)
Pen vorm (29)
Instelbaar (33)
MTL - Mouth to Lung (45)
DL - Direct Lung (30)
Vaste batterij (25)
Verwisselbare batterij (12)
Merk(en)
Aspire (3)
Blu (1)
Eleaf (2)
Elf Bar (1)
GeekVape (2)
Hexa (1)
Innokin (13)
Joyetech (2)
Kiwi (2)
Lost Vape (1)
Phillip Morris (1)
RELX (1)
Smok (7)
Uwell (10)
Vaporesso (7)
Voom (1)
Voopoo (13)
Categorie(ën)
Prefilled E-sigaret
E-sigaret Startersets
Luxe Vape Sets
E-sigaret Pod sets
Eigenschappen
1 21700
Powerbank
Box Mod sets
DL sets
Instelbare sets
MTL Sets
Pen Style sets
Vaste Batterij
Verwisselbare Batterij
1 21700
1 18650 batterij
2 18650 batterijen

Complete E-sigaret Set kopen?

Wil je een complete e-sigaret of vape set kopen? Dan zit je goed bij Vapekings. Wij hebben een groot aanbod MTL en DL elektrische sigaretten en vapes. Deze zijn verdeeld in Starter sets, Luxe sets en POD sets.

Dankzij ons grote assortiment is er ook voor jou een passende e-sigaret complete set. Een keuze maken is soms lastig door het grote aanbod en termen zoals sub-ohm, MTL en DL. Weet je nog niet welke set bij jou past? Dan helpen onze damp experts je graag verder!

Of lees hier verder over de e-sigaret en maak de juiste keuze.

E-sigaret kopen? Dit is wat je moet weten!

Je wilt stoppen met roken en hebt gekozen voor de e-sigaret. Nu zal je jezelf afvragen welke e-sigaret je het beste kan kopen. Het kiezen van de juiste elektrische sigaret is niet altijd even makkelijk. Er is een enorm aanbod en ieder model heeft een ander effect. Nu wil jij weten welk model bij jouw dampstijl past. Daar gaan wij je bij helpen. Het is belangrijk om te weten of jij MTL of DL wilt gaan dampen. Wat dat is zullen wij hieronder uitleggen.

MTL & DL

MTL en DL zijn de twee verschillende manieren waarop je een e-sigaret kan inhaleren. Voordat jij de geschikte e-sigaret voor jouw kan kopen zal je moeten kijken of je MTL of DL wilt gaan dampen. MTL staat voor Mouth To Lung, dit houd in van mond naar long. Bij MTL zal je de damp eerst in de mond laten komen en dan doorhalen naar de longen. Bij deze manier inhaleer je hetzelfde als bij een sigaret met tabak. Hierdoor kom je ook het dichtstbij het effect van een sigaret.

Naast MTL heb je ook DL. De term DL staat voor Direct Lung, wat betekend direct naar de longen. DL e-sigaretten inhaleer je hetzelfde als een waterpijp. Je zal een DL e-sigaret hard en diep in een keer naar de longen moeten doorhalen. Hierdoor krijg je een grote dampwolk en meer smaak dan bij de MTL manier. Het is dus, tijdens het kopen van een e-sigaret, erg belangrijk om te kiezen voor het model dat bij jouw dampstijl past. Weet je niet of een e-sigaret MTL of DL is? Dan kan je contact opnemen met onze klantenservice of verder lezen op onze uitleg pagina over MTL en DL.

Verschillende soorten e-sigaret

Nu je onderscheid hebt gemaakt tussen MTL en DL e-sigaretten kan je specifieker naar een model gaan kijken. Elk model heeft verschillende eigenschappen. Deze eigenschappen zijn bepalend voor het eind effect. Zo heb je bijvoorbeeld instelbare e-sigaretten en niet instelbare. Een instelbare e-sigaret kan je verstellen in kracht. Dit gaat vaak in wattage’s. Doordat je de wattage van een e-sigaret versteld kan je meer of minder damp krijgen. Hierdoor kan je hem dus helemaal afstellen naar wens. Daarnaast zijn er verschillende type e-sigaretten. Zo heb je pen style, box mod, pod en AIO e-sigaret sets.

  • Pen style sets hebben een pen vorm. Sommige mensen vinden dit fijn, omdat deze modellen compact zijn en gemakkelijk in je broekzak passen.
  • Box Mod sets zijn grotere e-sigaretten, waarvan je optioneel de batterij kan vervangen en de wattage vaak kan instellen.
  • Pod sets zijn de laatste tijd erg populair en is een vrij nieuwe variant van de e-sigaret. Deze sets hebben weinig onderhoud en zijn erg simpel in gebruik. Vaak zijn dit MTL sets en hebben ze een automatisch inhaleer systeem.
  • AIO sets zijn compact en vaak een pen style. AIO staat voor All In One, dit betekend dat de e-sigaret uit een deel bestaat.

Nu je weet welke verschillende modellen er zijn. Kan je opzoek gaan naar de juiste elektrische sigaret voor jouw. Je kan via ons filter de verschillende eigenschappen opgeven. Hierdoor krijg jij alleen de e-sigaretten te zien welke aan jouw eisen voldoen. Doordat je na het filteren alleen de geschikte e-sigaretten voor jouw te zien krijgt. Kan je de juiste e-sigaret wel bij jouw past kopen.

De werking van een e-sigaret

Er zijn dus verschillende soorten elektrische sigaretten en jij kan nu een e-sigaret gaan kopen welke bij jou past. Maar voordat je deze gaat kopen is het handig om te weten hoe een e-sigaret werkt. Wij zullen dit kort aan jou toelichten. Het belangrijkste om te weten is dat een e-sigaret verdampt en niet als een sigaret verbrand. Een elektrische sigaret bestaat uit een batterij en een verdamper. Deze verdamper bestaat uit een e-liquid reservoir en een coil. In de coil zit katoen en een gloeispiraal. Het katoen zuigt de e-liquid op en het gloeispiraal wordt verwarmd door de batterij. Doordat het gloeispiraal warm wordt, zal de e-liquid verdampen. Daarom wordt het gebruiken van een e-sigaret ook dampen genoemd en niet roken.

Samengevat

  • Het is belangrijk om te weten of je opzoek bent naar een MTL of DL e-sigaret.
  • MTL lijkt op het inhaleren van een sigaret.
  • DL lijkt op het inhaleren als een waterpijp.
  • Er zijn verschillende modellen e-sigaretten.
  • Niet elk model is hetzelfde en geschikt voor jouw, dus is het belangrijk om een model te kiezen dat bij jouw dampstijl past.
  • Een e-sigaret verbrand niets maar verdampt.
De waardering van www.vapekings.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 18518 reviews.