Betaalmethoden

Betaalmethoden informatie

Betaalmethoden

Wij hanteren de volgende betaalmethoden:


IDEAL
Je bestelling super snel ontvangen? Betaal dan met iDEAL, de meest gebruikte gratis betaalmethode in NL. Met iDEAL kunt je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. Je rekent af in de vertrouwde internetbankieren omgeving van je eigen bank. W 
Deze video laat je snel zien wat iDEAL precies is.

PayPal Creditcards
PayPal & Creditcard
PayPal is een veilige en makkelijke manier om online te betalen. Betaal met creditcard of via je eigen PayPal account in enkele klikken middels PayPal in onze webshop. We verwerken je bestelling per direct.

IBAN
Bankoverschrijving
Schrijf gemakkelijk en als van ouds het geld over via je eigen bank systeem. Let op! Deze betaling kan wel voor een dag vertraging in het bestel proces zorgen.


Klarna – Achteraf betalen in Nederland
Klarna voert voor www.vapekings.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van Klarna via de Klarna App kunt inzien en betalen. Met de Klarna App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. Klarna houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Klarna hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met Klarna niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met Klarna. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar Klarna. Wij berekenen bij Klarna betalingen transactiekosten.


Bancontact/Mistercash
Betaal gemakkelijk via Bancontact/Mistercash met uw/je Belgische bank. 


Belfius Direct Net

Belfius Direct Net: de veilige onlinebank voor alle Belgische professionals. Doe uw/je dagelijkse betaal verrichtingen 24 uur per dag. 


KBC/CBC 
De directe betaalmethode voor KBC en CBC klanten. Betaal met bij VapeKings en we verwerken je bestelling per direct.


Sofort
Sofort banking – De populairste betaalmethode van Duitsland maar ook veel andere landen bruikbaar als betaalmiddel. Betaal met je Sofort bij VapeKings en we verwerken je bestelling per direct.


Przelewy24
De meest gebruikte betaalmethode in Polen. Handig voor ieder met een Poolse bankrekening. Wij berekenen bij Przelewy24 betalingen transactiekosten.

EPS 
Betaal veilig via de Duitse betaalmethode EPS.

Menu
De waardering van www.vapekings.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 6225 reviews.
X