Filters +

Filters

Basis
35% PG / 65% VG (2)
50% PG / 50% VG (4)
Eigenschappen
Merk(en)
Element (2)
Liqua (1)
Migo (2)
Millers (13)
Myflo (2)
Riot (1)
Stoom Tovenaar (1)
Categorie(ën)
Cirkus Nic Salt
Dinner Lady NS
Liqua 4S
Millers Nic Salt
Mokasmo Nic Salts
Pacha Mama Salts
Riot Salts
VDLV Nic Salt
Edge NS
Six Licks
Zap! Nic Salt
Element Nic Salt
Vampire Vape Nic Salt
Aisu Nic Salt
Halo NS
Migo
Quic
Solt Nic Salt
Stoom Tovenaar

Nic Salt E-liquid kopen bij Vapekings?

Nic Salt E-liquids maken gebruik van nicotine zout. Hierdoor wordt de nicotine sneller opgenomen. Daarbij zorgt Nic Salt voor een zachtere ‘throat hit’. Daardoor kan je hogere nicotine sterkten dampen. Hierom is deze e-liquid zeer geschikt voor gebruik in de pod systemen en e-sigaretten met een coil boven de 1.0 ohm.

Wij hebben een groot assortiment Nic Salt E-liquids van verschillende merken. Daarom hebben wij voor iedereen de juiste smaak.

Alle Nic Salt e-liquids staan geregistreerd en zijn getest. Dit is een garantie voor kwaliteit. Daarbij zijn alle flesjes voorzien van een kindveilige sluiting.

Inhoud: 10ml.
Verhouding: PG / VG verschilt per merk.
Nicotine opties: 10mg, 20mg.

Klik hier voor meer uitleg over Nic Salt.

Nic salt e-liquid kopen? Dit moet je weten!

Jij staat op het punt om nic salt e-liquid te kopen maar vraagt jezelf misschien wel af wat dit betekend. Dan is het handig om verder te lezen. Nic salt staat voor nicotine zout, dit is een nieuwe vorm van nicotine. Normaal gesproken zit er freebase nicotine in e-liquids. Er komen vast een aantal vragen in je op. Zoals wat is nic salt? Heeft deze vorm van nicotine een ander effect dan freebase nicotine? Is deze e-liquid geschikt voor mijn e-sigaret? Het antwoord op deze vragen zullen wij je in dit stukje geven.

Wat is nic salt?

Zoals eerder gezegd is nic salt een nieuwe vorm van nicotine in e-liquid. Dit is de natuurlijkste vorm van nicotine, welke hetzelfde is als in tabaksbladeren. Deze vorm bestaat niet alleen uit pure nicotine maar worden gebonden met organische elementen. Hierdoor kan de nicotine een stabiel molecuul. Dit organische element is Benzoëzuur (benzoic acid). Dat klinkt misschien raar maar deze stof is terug te vinden in veel van je dagelijkse producten. Zo zit het onder andere in veel fruitsoorten, yoghurt en honing. Door het samenvoegen van de nicotine en het Benzoëzuur wordt de PH waarde verlaagd. Daarom voelt nic salt zachter op de keel en wordt deze beter opgenomen.

Het effect van nic salt e-liquid

Nic salt e-liquid heeft dus een ander effect dan de variant met freebase nicotine. Omdat deze vorm van nicotine zachter aanvoelt in de keel is het mogelijk om de e-liquid in hogere sterkten te dampen. Een 18mg freebase e-liquid zal dus een stuk zwaarder zijn in je keel dan een 18mg e-liquid met nicotine salts. Maar vergis je niet. Door de samenstelling van de nicotine zouten zijn deze gemakkelijker op te nemen door het lichaam. Hierdoor zal je het effect dus eerder voelen. Deze nicotine opname is meer vergelijkbaar met dat van een sigaret. Daarom zijn nicotine salts erg geschikt voor (ex) rokers. Zoals je op de afbeelding kan zien wordt de nicotine in de nic salt e-liquids niet alleen sneller maar ook beter opgenomen. Deze vorm van nicotine is dus ook een stuk effectiever dan de freebase variant. Wil je nog meer weten over de werking en samenstelling van deze e-liquids? Bekijk dan eens onze uitgebreide uitleg pagina.

Nic salt freebase nicotine schema

Zijn nic salt e-liquids geschikt voor mij?

Nic salt e-liquids zijn niet geschikt voor iedere damper. Deze vorm van e-liquid en nicotine raden wij alleen aan voor pod systemen of e-sigaretten met een coil boven de 1.0 ohm. Dit gaat dus om MTL e-sigaretten. Omdat de nicotine sterkten vrij hoog liggen zal je met een sub-ohm set te veel nicotine per haal binnen krijgen. Voor DL vapes raden wij deze soort vloeistof dus af. Doordat het effect van nicotine zouten erg lijkt op dat van een analoge sigaret raden wij deze vorm zeker aan voor (ex) rokers. Hierdoor is voor rokers de stap naar de e-sigaret kleiner.

Waarom nic salt e-liquid kopen bij Vapekings?

Nu weet je alles over e-liquid met nicotine zouten en ben je klaar om te gaan bestellen. Vapekings is de shop om Nic Salt e-liquids te kopen. Wij hebben een groot assortiment met ruim 100 verschillende smaken. Zo hebben wij merken zoals: Aisu, Dr. Frost, Six Licks, Element, Migo, DVTCH, Solt, Vampire Vape, Zap en nog veel meer! Hierdoor hebben wij voor iedere damper een heerlijke smaak. Deze smaken leveren wij uit eigen voorraad. Bestel je dus voor 23:59, dan heb je de e-liquids de volgende dag al in huis! Onze experts hebben veel ervaring met nic salt e-liquid. Heb je dus vragen hierover dan beantwoorden wij deze graag.