Retourneren & Garantie

Retourneren

Je hebt het recht je bestelling tot 14 (kalender)dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen gecrediteerd, mits je de artikelen in goede staat en in de originele verpakking retourneert.

Alle retour verzendkosten zijn voor eigen rekening en worden niet vergoed. Indien je gebruik maakt van dit herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking, binnen 14 dagen na aanmelding van het retour, aan ons te worden geretourneerd.

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via ons contactformulier. Wij zullen vervolgens na ontvangst en goedkeuring het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen terugstorten. Retour van hygiënische producten, of/en producten waarvan de seal zijn verbroken, zijn uitgesloten (Verdampers, Coils, E-liquids, Sets en Wicks).

Een retour zendingen kan eventueel worden aangemaakt via onze klantenservice.
Let op: voldoet de retourzending niet aan de retourvoorwaarden, zullen de kosten voor de retourzending van 5,95 in rekening worden gebracht bij de klant.

Wat is belangrijk tijdens het retourneren onder herroepingsrecht

 • De order moet voor ons herkenbaar zijn, voeg daarom altijd een referentie toe zodat wij kunnen zien van wie het retourpakket afkomstig is.
 • Alle geretourneerde producten dienen in originele verpakking met seal geretourneerd te worden. Zonder deze seal kan het product niet geaccepteerd worden i.v.m. hygiëne regelgevingen.
 • Retourkosten zijn voor eigen rekening, gebruik maken van ons retourportaal is mogelijk tegen een vergoeding van 5,95. Dit bedrag zal worden verrekend tijdens het terugstorten.
 • VapeKings is niet verantwoordelijk voor het eventuele verlies van een retour pakket. Gebruik daarom altijd een verzendmethode waar jij je veilig bij voelt.
 • Geef de reden van retour aan en de gewenste oplossing, dit kan via ons retourportaal of met een briefje bij de zending.

Wat is belangrijk tijdens het retourneren onder garantie

 • De order moet voor ons herkenbaar zijn, voeg daarom altijd een referentie toe zodat wij kunnen zien van wie het retourpakket afkomstig is.
 • Het retourproduct moet binnen het garantie termijn vallen.
 • We raden aan eerst even contact op te nemen met de klantenservice, vaak is het probleem eenvoudig op te lossen.
 • Retourkosten zullen door VapeKings vergoed worden tot een bedrag van 5,95 (Verzendlabel is aan te vragen via de klantenservice). Indien het product niet onder de garantie valt zullen de retourkosten voor eigen rekening zijn.
 • Het retourproduct zal moeten voldoen aan de garantie voorwaarden welke terug te vinden zijn onder het kopje garantie.
 • Voor de garantie hebben wij de garantie code nodig, deze staat op de doos. Het is aangeraden om de gehele doos mee te sturen.

Garantie

Voordat wij garantie kunnen verlenen zullen wij het product retour moeten krijgen. Het product dient te worden geretourneerd in de originele verpakking of met de garantie code op de garantie kaart. Deze garantie code staat op de doos geschreven. Het product dient val- en stootschade vrij te zijn. We zullen het product testen tot een conclusie komen. Wanneer het product niet goed functioneert en voldoet aan de garantie eisen zullen wij een nieuw (soortgelijk) product aanbieden. Retourneren kan via PostNL pakketpunt of door een verzend label aan te vragen bij onze klantenservice. Let op: als blijkt dat het product niet onder de garantie valt zullen zowel de retour als de verzendkosten terug naar de klant voor eigen rekening zijn. Deze kosten voor verzending via ons bedragen 5,95. Wij raden daarom aan altijd eerst even contact op te nemen met onze klantenservice. Veel problemen zijn vaak gemakkelijk op te lossen met behulp van een van onze e-sigaret & vape experts.

E-sigaretten (complete sets), opladers, elektronische accessoires en (box) mods

Op deze producten bieden wij een fabrieks-garantie van 6 maanden, garantie wordt enkel verleend op fabricagefouten. Mocht het product niet te repareren zijn, dan zullen wij een nieuw product leveren. Bevat het product val/stoot-schade welke de werking van het product zouden kunnen belemmeren, zal de garantie komen te vervallen. Helaas zijn batterijen onderhevig aan slijtage en is het mogelijk dat de batterijduur in de loop ter tijd slechter zou kunnen worden. Gebruik altijd de meegeleverde oplaad kabel of aangeraden een externe oplader. Op lithium ion batterijen (externe batterijen zoals 18650) hieden wij een 24 uur DOA (dead on arrival) garanti, check deze dus altijd bij aankomst.

E-Liquids, tanks, coils, aroma’s, DIY-producten, batterijen en accessoires.

Op deze producten geldt een DOA (dead on arrival) garantie. Dit dient binnen 24 aangegeven te worden. We zullen dan z.s.m. de nieuwe artikelen toesturen (na foto en / of retour van het defecte product).

Klik hier voor meer informatie over het retourneren.

Menu
De waardering van www.vapekings.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 3938 reviews.
X