Voopoo PnP Coils

De Voopoo PnP Vinci coils zijn verkrijgbaar in zeven varianten en verkrijgbaar per pakje van 5 stuks. Bekijk de productbeschrijving hieronder voor meer informatie over de PnP Vinci coils.
 13,95

Voor 23:59 besteld? Morgen in huis!
Ook Sameday Delivery tot 11:30!
Gratis verzending vanaf 20 euro!

Achteraf betalen
Advies van e-sigaret / vape experts.
Altijd garantie tot 6 maanden!

Product beschrijving

De PnP coils zijn gemaakt door de fabrikant Voopoo.  Deze coils zijn van uitstekende kwaliteit en geschikt voor voor het gebruik in meerdere Voopoo sets. De Voopoo PNP coils zijn van onder in de pod te vervangen door deze erin te drukken. Hierdoor zijn deze coils gemakkelijk te installeren in de e-sigaret. Daarbij zijn deze coils verkrijgbaar voor MTL en DL gebruik. Daarom is er een geschikte PnP Vinci coil voor iedere damper.

De weerstanden (ohm)

De Voopoo PnP Vinci coils zijn verkrijgbaar in verschillende weerstanden. Daardoor heeft iedere soort coil zijn eigen effect.

1.2 ohm PnP-TR1 MTL
De 1.2 ohm PnP Vinci coil heeft een weerstand van boven 1 ohm. Daarom is de 1.2 ohm coil zeer geschikt voor mouth to lung (MTL) gebruik. MTL is een manier van inhaleren welke vergelijkbaar is met de traditionele sigaret. Deze ceramic coil is gemaakt voor pure smaak en werkt het beste tussen 10 en 15 watt.  Wij raden voor deze coil maximaal 50% VG e-liquid aan.

1.0 ohm PnP-R2 MTL
De 1.0 ohm PnP R2 Vinci coil heeft een weerstand van 1 ohm. Daarom is de R2 coil zeer geschikt voor mouth to lung (MTL) gebruik. MTL is een manier van inhaleren welke vergelijkbaar is met de traditionele sigaret. Deze regular coil is gemaakt voor pure smaak en werkt het beste tussen 10 en 15 watt.  Wij raden voor deze coil maximaal 50% VG e-liquid aan.

0.8 ohm PnP-R1 MTL
De 0.8 ohm PnP Vinci coil heeft een weerstand van onder de 1 ohm. Daarom geeft de 0.8 ohm coil meer damp en smaak maar is deze zeer geschikt voor mouth to lung (MTL) gebruik. MTL is een manier van inhaleren welke vergelijkbaar is met de traditionele sigaret. Deze regular coil is gemaakt van organisch katoen, deze werkt het beste tussen 12 en 18 watt.  Wij raden voor deze coil maximaal 70% VG e-liquid aan.

0.6 ohm PnP M2
De 0.6 ohm PnP Vinci coil van Voopoo heeft een weerstand van onder 1 ohm. Daarom is de 0.6 ohm coil geschikt voor zowel mouth to lung als direct lung gebruik. Met deze coil kan je dus als een waterpijp inhaleren of als een sigaret. Het gloeispiraal van deze coil heeft een mesh structuur gemaakt voor volle smaak en veel damp. De aangeraden instelling voor deze coil is tussen de 20 en 28 watt. Dankzij het mesh gloeispiraal geeft de Voopoo PnP 0.6 ohm coil meer smaak en damp als reguliere coils. Wij raden voor deze coil minimaal 50% VG e-liquid aan.

0.6 ohm PnP VM4
De 0.6 ohm PnP VM4 Vinci coil van Voopoo heeft een weerstand van onder 1 ohm. Daarom is de 0.6 ohm coil geschikt voor zowel mouth to lung als direct lung gebruik. Met deze coil kan je dus als een waterpijp inhaleren of als een sigaret. Het gloeispiraal van deze coil heeft een mesh structuur gemaakt voor volle smaak en veel damp. De aangeraden instelling voor deze coil is tussen de 20 en 28 watt. Dankzij het mesh gloeispiraal geeft de Voopoo PnP VM4 0.6 ohm coil meer smaak en damp als reguliere coils. Wij raden voor deze coil minimaal 50% VG e-liquid aan.

0.45 ohm PnP VM3
De 0.45 ohm PnP Vinci coil van Voopoo heeft een weerstand van onder 1 ohm. Daarom is de 0.45 ohm coil geschikt voor direct lung gebruik. Met deze coil kan je dus als een waterpijp inhaleren. Het gloeispiraal van deze coil heeft een mesh structuur gemaakt voor volle smaak en veel damp. De aangeraden instelling voor deze coil is tussen de 28 en 35 watt. Dankzij het mesh gloeispiraal geeft de PnP Vinci Mesh coil meer smaak en damp als reguliere coils. Wij raden voor deze coil minimaal 50% VG e-liquid aan.

0.45 ohm PnP M1
De 0.45 ohm PnP M1 Vinci coil van Voopoo heeft een weerstand van onder 1 ohm. Daarom is de 0.45 ohm coil geschikt voor direct lung gebruik. Met deze coil kan je dus als een waterpijp inhaleren. Het gloeispiraal van deze coil heeft een mesh structuur gemaakt voor volle smaak en veel damp. De aangeraden instelling voor deze coil is tussen de 25 en 35 watt. Dankzij het mesh gloeispiraal geeft de PnP Vinci Mesh coil meer smaak en damp als reguliere coils. Wij raden voor deze coil minimaal 50% VG e-liquid aan.

0.3 ohm PnP VM1
De 0.3 ohm PnP VM1 Vinci coil heeft een weerstand van onder 1 ohm. Daarom is de 0.3 ohm coil geschikt voor direct lung gebruik. Met deze coil kan je dus als een waterpijp inhaleren. Het gloeispiraal van deze coil heeft een mesh structuur gemaakt voor volle smaak en veel damp. Dit is de sterkste coil beschikbaar voor de Voopoo Vinci Pod Mod. De aangeraden instelling voor deze coil is tussen de 32 en 40 watt. Dankzij het mesh gloeispiraal geeft de Voopoo PnP Vinci Mesh coil meer smaak en damp als reguliere coils. Wij raden voor deze coil minimaal 50% VG e-liquid aan.

Waar passen de Voopoo PnP Vinci coils in?

Niet elke coil past in iedere e-sigaret. De Voopoo PnP Vinci coils zijn geschikt voor de volgende producten:

Tips voor gebruik

Voordat je de coil kan gaan gebruiken zal deze moeten intrekken met e-liquid. Dit kan je doen door een paar druppels e-liquid in de coil te doen voordat deze geïnstalleerd is en deze kort te laten intrekken. Een andere mogelijkheid is om de coil te installeren en deze 10 minuten te laten staan, zodat deze zich kan vullen met e-liquid. Daarna is de coil klaar voor gebruik. Wij raden je aan om altijd de juiste verhouding e-liquid te gebruiken en de aangeraden instellingen te hanteren. Daardoor zal je coil langer meegaan en zal je een fijner effect ervaren. De Voopoo PnP Vinci coil gaat gemiddeld 1 a 2 weken mee. Dit is natuurlijk afhankelijk van het gebruik. Wanneer de coil verbrand smaakt is deze ook aan vervanging toe. Zorg er daarom voor dat er altijd genoeg e-liquid in de tank zit, zodat de coil niet doorbrand.

Inhoud

  • 5x Voopoo PnP Vinci coil
MerkVoopoo
VulmateriaalOrganisch Katoen
Rebuildable (RBA)Nee
Manier van inhalerenMouth to lung / Direct Lung
GarantieDOA

Wil je meer weten over de werking van coils? Neem dan eens een kijkje op onze informatie pagina.

Categorieën: Coils,Voopoo
Ohm: 0.15 ohm VM6, 0.2 ohm VM5, 0.3 ohm VM1, 0.45 ohm VM3, 0.45 M1, 0.6 ohm M2, 0.6 ohm VM4, 0.6 ohm TM1, 0.8 ohm TM2, 0.8 ohm R1 MTL/DL, 1.0 ohm R2 MTL, 1.2 ohm TR1 MTL
Merk:
Artikelnummer: voopoo-pnp-vinci-coils
Menu
De waardering van www.vapekings.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 8334 reviews.