Vaporesso GT NRG Coils

De Vaporesso GT NRG coils, beschikbaar in meerdere variaties en verpakt per 3 stuks. Verkrijgbaar in verschillende variaties zodat er een coil is voor elke DL damper. Bekijk voor meer informatie de volledige beschrijving hieronder.
 8,95

Voor 23:59 besteld? Morgen in huis!
Ook Sameday Delivery tot 12:00!
Gratis verzending al vanaf 20 euro!

Achteraf betalen mogelijk.
Advies van e-sigaret / vape experts.
Altijd garantie tot 6 maanden!

Product beschrijving

De weerstanden (ohm)

De Vaporesso GT NRG coils zijn verkrijgbaar in verschillende weerstanden. Daardoor heeft iedere soort coil zijn eigen effect.

GT-2 0.4ohm
De 0.4 ohm GT-2 coil heeft een weerstand van onder de 0.6 ohm. Daarom geeft de 0.4 ohm coil meer damp en smaak maar is deze zeer geschikt voor direct lung (DL) gebruik. DL is een manier van inhaleren welke vergelijkbaar is met een shisha. Deze mesh coil is gemaakt voor pure smaak en werkt het beste tussen 40 en 80 watt.  Wij raden voor deze coil maximaal 70% VG e-liquid aan.

GT-4 0.15ohm
De 0.15 ohm GT-4 coil heeft een weerstand van onder 0.6 ohm. Daarom is de 0.15 ohm coil zeer geschikt voor direct lung (DL) gebruik. DL is een manier van inhaleren welke vergelijkbaar is met een shisha. Deze mesh coil is gemaakt voor pure smaak en werkt het beste tussen 70 en 90 watt.  Wij raden voor deze coil minimaal 70% VG e-liquid aan.

GT-6 0.2ohm
De 0.2 ohm GT-6 coil heeft een weerstand van onder 0.6 ohm. Daarom is de 0.2 ohm coil zeer geschikt voor direct lung (DL) gebruik. DL is een manier van inhaleren welke vergelijkbaar is met een shisha. Deze mesh coil is gemaakt voor pure smaak en werkt het beste tussen 30 en 70 watt.  Wij raden voor deze coil minimaal 70% VG e-liquid aan.

GT-8 0.15ohm
De 0.15 ohm GT-4 coil heeft een weerstand van onder 0.6 ohm. Daarom is de 0.15 ohm coil zeer geschikt voor direct lung (DL) gebruik. DL is een manier van inhaleren welke vergelijkbaar is met een shisha. Deze mesh coil is gemaakt voor pure smaak en werkt het beste tussen 60 en 80 watt.  Wij raden voor deze coil minimaal 70% VG e-liquid aan.

GT-CCELL 0.5ohm
De 0.5 ohm GT-CCELL coil heeft een weerstand van onder 0.6 ohm. Daarom is de 0.5 ohm coil zeer geschikt voor direct lung (DL) gebruik. DL is een manier van inhaleren welke vergelijkbaar is met een shisha. Deze mesh coil is gemaakt voor pure smaak en werkt het beste tussen 15 en 35 watt.  Wij raden voor deze coil minimaal 70% VG e-liquid aan.

GT-CCELL 2 0.3ohm
De 0.3 ohm GT-CCELL 2 coil heeft een weerstand van onder 0.6 ohm. Daarom is de 0.3 ohm coil zeer geschikt voor direct lung (DL) gebruik. DL is een manier van inhaleren welke vergelijkbaar is met een shisha. Deze mesh coil is gemaakt voor pure smaak en werkt het beste tussen 35 en 40 watt.  Wij raden voor deze coil minimaal 70% VG e-liquid aan.

Waar passen de GT-NRG coils in?

Niet elke coil past in iedere e-sigaret. De Vaporesso GT-NRG coils zijn geschikt voor de volgende producten:

  • Vaporesso NRG-S Tank
  • Vaporesso Swag 2
  • Sky Solo Plus
  • Sky Solo
  • Vaporesso GEN X
  • Vaporesso GEN S

Tips voor gebruik

Voordat je de coil kan gaan gebruiken zal deze moeten intrekken met e-liquid. Dit kan je doen door een paar druppels e-liquid in de coil te doen voordat deze geïnstalleerd is en deze kort te laten intrekken. Een andere mogelijkheid is om de coil te installeren en deze 10 minuten te laten staan, zodat deze zich kan vullen met e-liquid. Daarna is de coil klaar voor gebruik. Wij raden je aan om altijd de juiste verhouding e-liquid te gebruiken en de aangeraden instellingen te hanteren. Daardoor zal je coil langer meegaan en zal je een fijner effect ervaren. De Vaporesso GT-NRG coils gaat gemiddeld 1 a 2 weken mee. Dit is natuurlijk afhankelijk van het gebruik. Wanneer de coil verbrand smaakt is deze ook aan vervanging toe. Zorg er daarom voor dat er altijd genoeg e-liquid in de tank zit, zodat de coil niet doorbrand.

Inhoud

  • 3x Vaporesso GT-NRG coils
MerkVaporesso
VulmateriaalOrganisch Katoen
Rebuildable (RBA)Nee
Manier van inhalerenDirect Lung
GarantieDOA

Wil je meer weten over de werking van coils? Neem dan eens een kijkje op onze informatie pagina.

Categorieën: Coils,Vaporesso
Artikelnummer: vaporesso-nrg-coils-3stuks
De waardering van www.vapekings.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 14643 reviews.