Vaporesso LUXE X

De Vaporesso LUXE X is een nieuwe pod set van Vaporesso met een 1500mAh ingebouwde batterij. Deze set maakt gebruik van mesh pods welke geschikt zijn voor MTL en DL. De coil in de pod is niet vervangbaar. De voorzijde van de vape is transparant,…
 34,95
  • Benodigheden *

    Oplaad Stekker Adapter +  4,95

Voor 23:59 besteld? Morgen in huis!
Ook Sameday Delivery tot 12:00!
Gratis verzending al vanaf 20 euro!

Achteraf betalen mogelijk.
Advies van e-sigaret / vape experts.
Altijd garantie tot 6 maanden!

Product beschrijving

De Vaporesso LUXE X is een nieuwe pod set van Vaporesso met een 1500mAh ingebouwde batterij. Deze set maakt gebruik van mesh pods welke geschikt zijn voor MTL en DL. De coil in de pod is niet vervangbaar. De voorzijde van de vape is transparant, waardoor je de chips van de vape kan bekijken.

Vaporesso LUXE X

De LUXE X is een nieuwe pod set van Vaporesso. Deze set maakt gebruik van een 1500mAh ingebouwde batterij welke eenvoudig door de dag heen komt. De vape heeft een maximale uitvoer van 40 Watt welke niet instelbaar is. Het apparaat zal de pods herkennen en de uitvoer daar op aanpassen. Het batterijniveau is eenvoudig van de vape af te lezen. Onderaan zit een LED indicator die tussen de 60-100% drie streepjes zal aangeven. Bij de 30-60% zullen dit twéé streepjes zijn en bij lager dan 30% één streepje. De vape kan snel opgeladen worden via USB Type-C met een maximale Ampère van 1.5A. Het ontwerp van de LUXE X is deels transparant waardoor je de chips binnenin kan bekijken!

Vaporesso LUXE X Pods

De LUXE X pods hebben een inhoud van 2ml en zijn beschikbaar in 2 varianten. Een MTL pod en een DL pod. Beide pods maken gebruik van ingebouwde coils, welke na ongeveer 2 weken aan vervanging toe zijn.

0.4ohm Mesh Pod

De 0.4ohm Mesh Pods zijn geschikt voor DL gebruik. Het mondstuk van deze pod is breder, wat zorgt voor een prettige DL ervaring. Deze pods werken op een hoger wattage en zijn niet aan te raden voor MTL gebruik. Wij raden aan een vloeistofverhouding van 30PG/70VG te gebruiken voor deze pods. Gemiddeld gaan de pods 1 tot 2 weken mee. Als de pod verbrand smaakt is deze ook aan vervanging toe.

0.8ohm Mesh Pod

De 0.8ohm Mesh Pods zijn geschikt voor MTL gebruik. Het mondstuk van deze pod is smaller, wat zorgt voor een prettige MTL ervaring. Deze pods werken op een lager wattage en zijn niet aan te raden voor DL gebruik. Wij raden aan een vloeistofverhouding van 50PG/50VG te gebruiken voor deze pods. Gemiddeld gaan de pods 1 tot 2 weken mee. Als de pod verbrand smaakt is deze ook aan vervanging toe.

Vaporesso Kwaliteit

Het merk Vaporesso staat bekend om zijn kwalitatief hoogstaande producten. Met de LUXE X als bewijs! Het merk is al sinds 2010 actief op het gebied van elektrische sigaretten. De ervaring is duidelijk terug te zien in de producten. Meer weten over Vaporesso? Neem gerust contact met ons op.

Vaporesso LUXE X beoordeeld door Vapekings
InhalerenMTL – Mouth To Lung | Wat is MTL&DL?
Damp
Batterij  
Smaak
Inhoud verpakking
  • Vaporesso LUXE X (1500mAh)
  • Vaporesso LUXE X 0.4ohm Mesh Pod (2ml)
  • Vaporesso LUXE X 0.8ohm Mesh Pod (2ml)
  • USB Type-C Oplaadkabel
  • Handleiding
MerkVaporesso
ModelLUXE X
Inhoud2ml
Manier van inhalerenMTL / DL
Instelbare AirflowJa
Gewicht73g
Afmetingen98mm x 21.5mm x 21.6mm
Maximum Laadvermogen1.5A
Batterijcapaciteit1500mAh
OplaadmethodeUSB Type-C Oplaadkabel
GarantieGarantiebeleid
Tags: e-sigaret, e-smoker, elektrische sigaret, LUXE X, LUXE X Pod Kit, Pod Kit, Vape, vaporesso, Vaporesso LUXE X
Categorieën: DL sets,E-sigaret Complete Sets,E-sigaret Pod sets,E-sigaret Startersets,MTL Sets,Vaste Batterij
Merk:
Eigenschappen: MTL – Mouth to Lung, DL – Direct Lung, Vaste batterij
Artikelnummer: vaporesso-luxe-x
De waardering van www.vapekings.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 13581 reviews.