Vaporesso GTX Coils

De Vaporesso GTX coils zijn verkrijgbaar in meerdere varianten per pakje van 5 stuks. Bekijk de productbeschrijving hieronder voor meer informatie over deze coils.
 12,95

Voor 23:59 besteld? Morgen in huis!
Ook Sameday Delivery tot 11:30!
Gratis verzending vanaf 20 euro!

Achteraf betalen
Advies van e-sigaret / vape experts.
Altijd garantie tot 6 maanden!

Product beschrijving

De GTX Coils zijn gemaakt door de fabrikant Vaporesso en worden geleverd per verpakking van 5 stuks. De coils zijn van onder in de pod te vervangen door de oude eruit te trekken en de nieuwe erin te drukken. Hierdoor zijn deze coils gemakkelijk te installeren in de vape pod. Daarbij zijn deze coils verkrijgbaar voor zowel MTL als DL gebruik. Daarom is er voor iedere dampstijl de juiste coil.

De weerstanden (ohm)

De Vaporesso GTX Coils zijn verkrijgbaar in verschillende weerstanden. Daardoor heeft iedere soort coil zijn eigen effect.

0.2 ohm Mesh coil
De 0.2 ohm mesh coil voor de Vaporesso PM80 heeft een weerstand van onder de 0.5 ohm. Daarom is de 0.2 ohm coil geschikt voor direct lung gebruik. Met deze coil kan je dus als een waterpijp inhaleren. Het gloeispiraal van deze coil heeft een mesh structuur gemaakt voor volle smaak en veel damp. De aangeraden instelling voor deze coil is tussen de 45 en 60 Watt. Wij raden voor deze coil minimaal 70% VG e-liquid aan.

0.3 ohm Mesh coil
De 0.3 ohm Mesh coil heeft een weerstand van onder 0.5 ohm net als de 0.2 ohm. Daarom is de 0.3 ohm coil zeer geschikt voor direct lung (DL) gebruik. Doordat deze coil een hogere ohm heeft dan de 0.2 ohm variant geeft deze iets minder smaak en damp maar is hij zuiniger met e-liquid en de batterij. Deze coil is gemaakt voor intense smaak met volle damp en werkt het beste tussen 32 en 45watt. Wij raden voor deze coil minimaal 70% VG e-liquid aan.

0.6 ohm mesh
De 0.6 ohm GTX coil heeft een weerstand van onder 1 ohm. Daarom is de 0.6 ohm coil geschikt voor direct lung of sterke mouth to lung gebruik. Met deze coil kan je dus als een waterpijp inhaleren of als een sigaret. Het gloeispiraal van deze coil heeft een mesh structuur gemaakt voor volle smaak en veel damp. De aangeraden instelling voor deze coil is 20-30W. Dankzij het mesh gloeispiraal geeft de 0.6 ohm GTX Mesh coil meer smaak en damp als reguliere coils. Wij raden voor deze coil minimaal 50% VG e-liquid aan.

0.8 ohm MTL Mesh
De 0.8 ohm MTL Mesh coil heeft een weerstand van onder 1 ohm. Daarom geeft de 0.8 ohm coil een sterke mouth to lung ervaring. Met deze coil kan je dus als een sigaret inhaleren. Het gloeispiraal van deze coil heeft een mesh structuur gemaakt voor volle smaak en veel damp. De aangeraden instelling voor deze coil is 12-20w. Deze coil is een stuk sterker dan de 1.2 ohm variant. Wij raden voor deze coil minimaal 50% VG e-liquid aan.

1.2 ohm Regular
De 1.2 ohm regular GTX coil heeft een weerstand van boven 1 ohm. Daarom is de 1.2 ohm coil zeer geschikt voor mouth to lung (MTL) gebruik. MTL is een manier van inhaleren welke vergelijkbaar is met de traditionele sigaret. Deze coil is gemaakt voor e-liquids met een hoge nicotine sterkte en werkt het beste van 8 tot 12w.  Wij raden voor deze coil maximaal 50% VG e-liquid aan.

Waar passen de Vaporesso GTX Coils in?

Vrijwel ieder vape model maakt gebruik van andere coils. De Vaporesso GTX Coils zijn geschikt voor de volgende producten:

Tips voor gebruik

Voordat je de coil kan gaan gebruiken zal deze moeten intrekken met e-liquid. Dit kan je doen door een paar druppels e-liquid in de coil te doen voordat deze geïnstalleerd is en deze kort te laten intrekken. Een andere mogelijkheid is om de coil te installeren en deze 10 minuten te laten staan, zodat deze zich kan vullen met e-liquid. Daarna is de coil klaar voor gebruik. Wij raden je aan om altijd de juiste verhouding e-liquid te gebruiken en de aangeraden instellingen te hanteren. Daardoor zal je coil langer meegaan en zal je een fijner effect ervaren. In de bovenstaande beschrijving en op de coil zelf staan de aangeraden instellingen aangegeven. De Vaporesso GTX coil gaat gemiddeld 1 a 2 weken mee. Dit is natuurlijk afhankelijk van het gebruik. Wanneer de coil verbrand smaakt is deze ook aan vervanging toe. Zorg er daarom voor dat er altijd genoeg e-liquid in de tank zit, zodat de coil niet doorbrand.

Inhoud

  • 5x Vaporesso GTX Coils
MerkVaporesso
VulmateriaalOrganisch Katoen
Rebuildable (RBA)Nee
Manier van inhalerenDirect Lung
GarantieDOA

Wil je meer weten over de werking van coils? Neem dan eens een kijkje op onze informatie pagina.

Categorieën: Coils,Vaporesso
Ohm: 0.2 ohm, 0.3 ohm, 0.6 ohm, 0.8 ohm, 1.2 ohm, 1.2 ohm Mesh
Merk:
Artikelnummer: vaporesso-gtx-coils
Menu
De waardering van www.vapekings.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 8334 reviews.