Uwell Caliburn G

De Uwell Caliburn G Pod kit is de opvolger van de bekende Caliburn met een 690 mAh interne batterij. De e-sigaret maakt gebruik van hervulbare Pods en de coils zijn verwisselbaar. De Uwell is perfect voor onderweg.

Voor 23:59 besteld? Morgen in huis!
Gratis verzending al vanaf 20 euro!*
Snel verwerkt uit eigen voorraad!

Altijd veilig betalen mogelijk.
Advies van e-sigaret / vape experts.
Altijd garantie tot 6 maanden!

Product beschrijving

De Uwell Caliburn G Pod kit is de opvolger van de bekende Caliburn met een 690 mAh interne batterij. De e-sigaret maakt gebruik van hervulbare Pods en de coils zijn verwisselbaar. De Uwell is perfect voor onderweg. De Caliburn G werkt met een automatisch inhaleer systeem,  zodra je een haaltje van de e-sigaret neemt zal deze damp afgeven.

Uwell Caliburn specs

De Caliburn G Pods hebben een capaciteit van 2ml. Deze Pods hebben een verwisselbare coil van 0.8ohm mesh. Om de Pods te vullen met e-liquid haal je de rubber omhoog. Laat na het vullen de Pod tien minuten intrekken voor gebruik. Zodra de Caliburn G pod verbrand smaakt is deze aan vervanging toe. Gemiddeld gaat een coil 2 weken mee. 

De Caliburn G interne batterij heeft 690mAh. Met de 0.8ohm coil zorgt dit voor voldoende batterijduur. Tevens beschikt de batterij over een LED indicator waarvan het batterij is af te lezen. Uiteraard beschikt hij over alle nodige beveiligingen. De Caliburn G batterij geeft een wattage output van 15watt welke niet instelbaar is.

Uwell Kwaliteit

Het merk Uwell staat bekend om zijn kwalitatief hoogstaande producten. Met de Caliburn G als bewijs! Het merk is al sinds 2010 actief op het gebied van elektrische sigaretten. De ervaring is duidelijk terug te zien in de producten. Meer weten over Uwell? Neem gerust contact met ons op.

Uwell Caliburn G beoordeeld door Vapekings
InhalerenMTL – Mouth To Lung | Wat is MTL&DL?
Damp   
Batterij  
Smaak  
Inhoud verpakking
MerkUwell
ModelUwell Caliburn G
Inhoud2ml
Manier van inhalerenMouth To Lung
Instelbare AirflowNee
Afmetingen108.3 x 22.5 x 12.6mm
Maximum Laadvermogen
Batterijcapaciteit690 mAh
OplaadmethodeType-C USB kabel
GarantieGarantiebeleid

 

Tags: Caliburn G, e-sigaret, e-smoker, elektrische sigaret, uwell, Uwell Caliburn G, Vape
Categorieën: E-sigaret Complete Sets,E-sigaret Pod sets,E-sigaret Startersets,Eigenschappen,MTL Sets,Pen Style sets,Vaste Batterij
Merk:
Eigenschappen: Pen vorm, MTL – Mouth to Lung
Artikelnummer: uwell-caliburn-g