Voordat wij garantie kunnen verlenen zullen wij het product retour moeten krijgen. Het product dient te worden geretourneerd in de originele verpakking of met de garantie code op de garantie kaart. Deze garantie code staat op de doos geschreven. Het product dient val- en stootschade vrij te zijn. We zullen het product testen tot een conclusie komen. Wanneer het product niet goed functioneert en voldoet aan de garantie eisen zullen wij een nieuw (soortgelijk) product aanbieden. Retourneren kan via ons retour portaal : https://vapekings.shipping-portal.com/returns/ . Blijkt dat het product niet onder de garantie valt zullen zowel de retour als de verzendkosten terug naar de klant voor eigen rekening zijn. Deze kosten bedragen via ons retourportaal 5,95. Wij raden daarom aan altijd eerst even contact op te nemen met onze klantenservice. Veel problemen zijn vaak gemakkelijk op te lossen met behulp van een van onze e-sigaret experts.

E-sigaretten (complete sets), opladers, elektronische accessoires en (box) mods

Op deze producten bieden wij een fabrieks-garantie van 6 maanden, garantie wordt enkel verleend op fabricagefouten. Mocht het product niet te repareren zijn, dan zullen wij een nieuw product leveren. Bevat het product val/stoot-schade welke de werking van het product zouden kunnen belemmeren, zal de garantie komen te vervallen. Helaas zijn batterijen onderhevig aan slijtage en is het mogelijk dat de batterijduur in de loop ter tijd slechter zou kunnen worden. Gebruik altijd de meegeleverde oplaad kabel of aangeraden een externe oplader. Op lithium ion batterijen (externe batterijen zoals 18650) hieden wij een 24 uur DOA (dead on arrival) garanti, check deze dus altijd bij aankomst.

E-Liquids, tanks, coils, aroma’s, DIY-producten, batterijen en accessoires.

Op deze producten geldt een DOA (dead on arrival) garantie. Dit dient binnen 24 aangegeven te worden. We zullen dan z.s.m. de nieuwe artikelen toesturen (na foto en / of retour van het defecte product).

Klik hier voor meer informatie over het retourneren.

Menu

De waardering van www.vapekings.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 3443 reviews.

X