Hoe kan ik mijn product voor garantie aanmelden?

Voordat wij garantie kunnen verlenen zullen wij het product moeten beoordelen. Om retourskosten te voorkomen zullen wij dit zoveel mogelijk op afstand proberen te doen. Daarom hebben wij onderaan deze pagina een garantie formulier opgesteld. Via dit formulier kan het product worden aangemeld voor garantie. Vanuit hier zullen wij bepalen of de garantie verleend kan worden of dat het product eerst geretourneerd zal moeten worden voor verder onderzoek. Indien het product geretourneerd dient te worden zal dat in de originele verpakking of met de garantie code op de garantie kaart moeten gebeuren. Deze garantie code is aan de buitenkant van de doos terug te vinden. Het product dient daarbij val- en stootschade vrij te zijn.

Wanneer het product niet goed functioneert en voldoet aan de garantie eisen zullen wij een nieuw (soortgelijk) product aanbieden. Retourneren kan via PostNL pakketpunt met een verzend label welke aan te vragen is bij onze klantenservice.

Let op: als blijkt dat het product niet onder de garantie valt zullen zowel de retour als de verzendkosten terug naar de klant voor eigen rekening zijn. Deze kosten voor verzending via ons bedragen 5,95. Het is dus belangrijk dat het probleem eerst wordt aangeduid via het onderstaande formulier om zo extra kosten te voorkomen. Veel problemen zijn vaak gemakkelijk op te lossen met behulp van een van onze e-sigaret & vape experts.

E-sigaretten (complete sets), opladers, elektronische accessoires en (box) mods

Op deze producten bieden wij een fabrieks-garantie van 6 maanden, garantie wordt enkel verleend op fabricagefouten. Mocht het product niet te repareren zijn, dan zullen wij een nieuw (soortgelijk) product leveren. Bevat het product val/stoot-schade welke de werking van het product zouden kunnen belemmeren of valt deze buiten het garantie termijn dan zal de garantie komen te vervallen. Helaas zijn batterijen onderhevig aan slijtage en is het mogelijk dat de batterijduur in de loop ter tijd slechter zou kunnen worden. Gebruik altijd de meegeleverde oplaad kabel of aangeraden een externe oplader. Op lithium ion batterijen (externe batterijen zoals 18650) bieden wij een 24 uur DOA (dead on arrival) garantie, check deze dus altijd bij aankomst.

E-Liquids, tanks, coils, aroma’s, DIY-producten, batterijen en accessoires.

Op deze producten geldt een DOA (dead on arrival) garantie. Dit dient binnen 24 uur aan ons gemeld te worden. We zullen dan z.s.m. de nieuwe artikelen toesturen (na foto en / of retour van het defecte product). Gebruik hiervoor onderstaand Garantie formulier.

Menu
De waardering van www.vapekings.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 4584 reviews.
X