Smok is opgericht in 2010 en is het leidende merk van Shenzhen IVPS Technology Co Limited. Professioneel is in elektronische sigaretten onderzoek en ontwikkeling, productie en verkoop aan alle markten wereldwijd. Het merk Smok richt zich op onderzoek en ontwikkeling van elektronische sigaretten technologie, het beheer van merkopbouw en verkoop kanalen in binnen en buitenland. Onze producten blijven innoveren, de producten worden gebruikt door meer dan 80 miljoen klanten wereldwijd. Waardoor wij een eersteklas wereldwijd merk is in de elektronische sigaretten industrie in slechts 7 korte jaren.

Vaping Tour App

Als internationale e-sigaretten merk, heeft Smok allerlei soorten elektronische sigaretten. Zoals van de starter sets tot ultiem niveau. Tegelijker tijd produceert en verkopen wij niet alleen producten, maar bieden ook vape vrienden gemeenschaps dienst. Smok heeft een exclusieve App: Vaping Tour gelanceerd. Een slim vaporizer management en een sociaal platform. Het is een plek die je zelf kunt ontdekken, vape ervaringen kunt delen en vrienden kunt maken met andere vapers over de hele wereld.

Nu hebben we meer sociale en informatie communicatie functies geïntroduceerd en we willen het als een uitstekende gemeenschap voor e-sigaretten maken. Door dit te doen heeft Smok zijn plaats in de volledige cirkel van de industrie ingenomen, van begin tot het eind. Smok produceert niet alleen producten van hoge kwaliteit, maar we hopen ook onze klanten te helpen een gezonder leven te leiden en te genieten van een gezonder alternatief voor tabak. Gezonde en gelukkige klanten is onze passie.

Klantenservice

Het merk heeft een compleet klanten service systeem opgezet om samenwerking soepel en efficiënt te laten verlopen. Wij richten ons niet alleen op design en kwaliteit maar bieden ook eerste klas klantenservice. Kiezen voor Smok is kiezen voor een betrouwbare vriend. Smok is toegewijd aan het creëren van nieuwe vape ervaringen voor onze klanten. Gericht op product kwaliteit en veiligheid en een betere vape ervaring in alle aspecten.

Bekijk ons assortiment aan e-sigaretten

De waardering van www.vapekings.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 11559 reviews.