Smok Stick V8 Baby Kit

De Smok Stick V8 Baby is de grotere broer van de Smok Stick AIO. De batterij van de Smok Stick V8 Baby kit is beschikt over een 2000mAh batterijcapaciteit en 510 aansluiting welke in combinatie met de meegeleverde Smok TFV8 Baby Tank (2ml-extension kit verkrijgbaar)…
 39,95

Voor 23:59 besteld? Morgen in huis!
Ook Sameday Delivery tot 11:30!
Gratis verzending vanaf 20 euro!

Achteraf betalen
Advies van e-sigaret / vape experts.
Altijd garantie tot 6 maanden!

Product beschrijving

Smok Stick V8 Baby Kit

De Smok Stick V8 Baby is de grotere broer van de Smok Stick AIO. De batterij van de Smok Stick V8 Baby kit is beschikt over een 2000mAh batterijcapaciteit en 510 aansluiting welke in combinatie met de meegeleverde Smok TFV8 Baby Tank (2ml-extension kit verkrijgbaar)  voor een geweldige damp ervaring zorgt. De Smok Stick V8 Baby is gemakkelijk op te laden via de micro usb aansluiting. Met de ingebouwde led aanduiding zal duidelijk worden gemaakt wanneer(onder de 3,3v) het aangeraden is de batterij op te laden.

De Smok TFV8 Baby Beast Tank is een van de absolute toppers op het gebied van gemak en cloud chasing. Hij is in staat met zijn vele verschillende coils en grote instelbare airflow een gigantische dampwolk te produceren, waarbij elke smaak tot zijn recht komt.

Al met al een geweldige compacte set voor diegene die voor grote damp wolken gaat en opzoek is naar een prachtige smaakbeleving.


Inhaleren : DL – Direct Lung | Wat is MTL&DL?


Damp       


Batterij   


Smaak       

Inhoud:

Tags: e-sigaret, Vape
Categorieën: Geen onderdeel van een categorie
Merk:
Eigenschappen: Pen vorm, DL – Direct Lung
Artikelnummer: smok-stick-v8-baby-kit
Menu
De waardering van www.vapekings.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 7744 reviews.