Millers French Tobacco

De Millers French Tobacco e-liquid is onderdeel van onze Platinumline. Millers Juice is bijzonder! Tevens zijn wij de eerste Nederlandse producent van e-liquid voor de elektronische sigaret. Millers e-liquids staan bekend om de fantastische smaakbeleving. Millers Juice Platinumline – French Tobacco: De smaak van aromatische Virginia tabak.
 4,45

Voor 23:59 besteld? Morgen in huis!
Ook Sameday Delivery tot 12:00!
Gratis verzending al vanaf 20 euro!

Achteraf betalen mogelijk.
Advies van e-sigaret / vape experts.
Altijd garantie tot 6 maanden!

Product beschrijving

Millers Juice Platinumline – French Tobacco

De Millers French Tobacco e-liquid is onderdeel van onze Platinumline. Millers Juice is bijzonder! Tevens zijn wij de eerste Nederlandse producent van e-liquid voor de elektronische sigaret. Millers e-liquids staan bekend om de fantastische smaakbeleving. Dit komt doordat wij uitsluitend werken met ingrediënten van Nederlandse bodem van gegarandeerd de allerhoogste kwaliteit. Innovatie is het toverwoord bij Millers. Onze smaaklijnen zijn continu in ontwikkeling en hiermee zullen we steeds een compleet en vernieuwend assortiment kunnen bieden. Tevens betrekken wij onze klanten ook in het proeven en aanpassen van de liquids om niet alleen de beste te zijn, maar ook de beste te blijven!

Smaak omschrijving:
Millers Juice Platinumline – French Tobacco: De smaak van aromatische Virginia tabak.

Millers kwaliteit

Kwaliteit, dat is de basis van het Millers concept. Doordat wij de lat hoog leggen, kunt u het volgende terugverwachten. Nederlandse kwaliteit, puur en zuiver volgens de hoogste normering. Met trots kunnen wij zeggen dat Millers Juice over de eerste Nederlandse e-liquid fabriek beschikt. Daarnaast worden de liquids van iedere batch gecontroleerd door het laboratorium voordat het de fabriek verlaat.

Doordat alle grondstoffen worden geproduceerd in Nederland zijn deze van de hoogst mogelijke kwaliteit. Zo bestaan de hoofdbestanddelen van de liquid uit pharma kwaliteit-ingrediënten en de smaakstoffen uit food grade-ingrediënten.

Bij Millers Juice bent u ook altijd gegarandeerd van liquids die voldoen aan de actuele wet- en regelgeving.

MerkMillers Juice Platinumline
AfkomstNederland
Basisverhouding50% PG / 50% VG
Inhoud10M
SmaakTabak
TPD2 ProofJa
Tags: e-liquid, French Tobacco, Millers, Millers Juice, Millers Juice Platinumline, Millers Juice Platinumline - French Tobacco, Platinumline
Categorieën: 50PG-50VG,E-liquid,Millers,Millers Platinumline,Tabaks smaken
Merk:
Artikelnummer: millers-juice-platinumline-french-tobacco
De waardering van www.vapekings.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 11555 reviews.