Millers Have Anise Day

De Millers Millers Have Anise Day e-liquid is onderdeel van onze Goldline. Have Anise Day is een e-liquid met de smaak van drop en anijs. Deze doet denken aan ouzo en sambuca.

Voor 23:59 besteld? Morgen in huis!
Ook Sameday Delivery tot 11:30!
Gratis verzending vanaf 20 euro!

Achteraf betalen
Advies van e-sigaret / vape experts.
Altijd garantie tot 6 maanden!

Product beschrijving

Millers Have Anise Day e-liquid 10ml

De Millers Have Anise Day e-liquid is onderdeel van de Goldline. Have Anise Day is een e-liquid met de smaak van drop en anijs. Deze doet denken aan ouzo en sambuca.

De Goldline e-liquids bestaan uit 50%PG/50%VG basis, er word daarnaast gebruikt gemaakt van 5% Smaakstoffen.

Wie is Millers?

Millers Juice is bijzonder! Tevens zijn wij de eerste Nederlandse producent van e-liquid. Millers e-liquids staan bekend om de fantastische smaakbeleving. Wat duidelijk terug te proeven is bij de Millers Have Anise Day. Doordat wij uitsluitend werken met ingrediënten van Nederlandse bodem staat kwaliteit voorop. Innovatie is het toverwoord bij Millers. Onze smaaklijnen zijn continu in ontwikkeling. Hiermee zullen we steeds een compleet en vernieuwend assortiment kunnen bieden. Tevens betrekken wij onze klanten ook in het proeven en aanpassen van de liquids. Dit om niet alleen de beste te zijn, maar ook de beste te blijven!

Millers kwaliteit

Kwaliteit, dat is de basis van het Millers concept. Doordat wij de lat hoog leggen, kunt u het volgende terugverwachten. Nederlandse kwaliteit, puur en zuiver volgens de hoogste normering. Met trots kunnen wij zeggen dat Millers Juice over de eerste Nederlandse e-liquid fabriek beschikt. Daarnaast worden de liquids van iedere batch gecontroleerd door het laboratorium voordat het de fabriek verlaat.

Doordat alle grondstoffen worden geproduceerd in Nederland zijn deze van de hoogst mogelijke kwaliteit. Zo bestaan de hoofdbestanddelen van de Millers Have Anise Day e-liquid uit pharma kwaliteit-ingrediënten en de smaakstoffen uit food grade-ingrediënten.

Deze e-liquid wordt geleverd in een flesje met kindveilige sluiting. In de verpakking tref je een bijsluiter welke dient als handleiding voor juist gebruik van het product.

Bij Millers Juice bent u ook altijd gegarandeerd van liquids die voldoen aan de actuele wet- en regelgeving.

MerkMillers Juice Goldline
AfkomstNederland
Basisverhouding50% PG / 50% VG
Inhoud10ML
SmaakAnijs
TPD2 ProofJa

Tags: e-liquid, Goldline, Have Anise Day, Millers, Millers e-liquid, Millers Juice, Millers Juice Goldline - Have Anise Day
Categorieën: 50PG-50VG,E-liquid,Millers,Millers Goldline,Premium (mix) smaken,Snoep smaken
Merk:
Artikelnummer: millers-have-anise-day
Menu
De waardering van www.vapekings.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 8334 reviews.