Millers Apple of Eden

De Millers Apple of Eden e-liquid is onderdeel van de Goldline. Apple of Eden is een e-liquid met de smaak twee soorten appels en vijf soorten tabaksbladeren.
 4,95

Voor 23:59 besteld? Morgen in huis!
Ook Sameday Delivery tot 12:00!
Gratis verzending al vanaf 20 euro!

Achteraf betalen mogelijk.
Advies van e-sigaret / vape experts.
Altijd garantie tot 6 maanden!

Product beschrijving

Millers Apple of Eden e-liquid 10ml

De Millers Apple of Eden e-liquid is onderdeel van de Goldline. Apple of Eden is een e-liquid met de smaak twee soorten appels en vijf soorten tabaksbladeren.

De Goldline e-liquids bestaan uit 50%PG/50%VG basis, er word daarnaast gebruikt gemaakt van 5% Smaakstoffen.

Wie is Millers?

Millers Juice is bijzonder! Tevens zijn wij de eerste Nederlandse producent van e-liquid. Millers e-liquids staan bekend om de fantastische smaakbeleving. Wat duidelijk terug te proeven is bij de Millers Apple of Eden. Doordat wij uitsluitend werken met ingrediënten van Nederlandse bodem staat kwaliteit voorop. Innovatie is het toverwoord bij Millers. Onze smaaklijnen zijn continu in ontwikkeling. Hiermee zullen we steeds een compleet en vernieuwend assortiment kunnen bieden. Tevens betrekken wij onze klanten ook in het proeven en aanpassen van de liquids. Dit om niet alleen de beste te zijn, maar ook de beste te blijven!

Millers kwaliteit

Kwaliteit, dat is de basis van het Millers concept. Doordat wij de lat hoog leggen, kunt u het volgende terugverwachten. Nederlandse kwaliteit, puur en zuiver volgens de hoogste normering. Met trots kunnen wij zeggen dat Millers Juice over de eerste Nederlandse e-liquid fabriek beschikt. Daarnaast worden de liquids van iedere batch gecontroleerd door het laboratorium voordat het de fabriek verlaat.

Doordat alle grondstoffen worden geproduceerd in Nederland zijn deze van de hoogst mogelijke kwaliteit. Zo bestaan de hoofdbestanddelen van de Millers Apple of Eden e-liquid uit pharma kwaliteit-ingrediënten en de smaakstoffen uit food grade-ingrediënten.

Deze e-liquid wordt geleverd in een flesje met kindveilige sluiting. In de verpakking tref je een bijsluiter welke dient als handleiding voor juist gebruik van het product.

Bij Millers Juice bent u ook altijd gegarandeerd van liquids die voldoen aan de actuele wet- en regelgeving.

MerkMillers Juice Goldline
AfkomstNederland
Basisverhouding50% PG / 50% VG
Inhoud10ML
SmaakFruit/Tabak
TPD2 ProofJa

Tags: Apple of Eden, Goldline, Millers, Millers Apple of Eden, Millers e-liquid, Millers Juice, Millers Juice Goldline - Apple of Eden
Categorieën: 50PG-50VG,E-liquid,Fruit smaken,Millers,Millers Goldline,Premium (mix) smaken,Tabaks smaken
Merk:
Artikelnummer: millers-apple-of-eden
De waardering van www.vapekings.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 11555 reviews.