Kiwi Pod Kit Pods

De Kiwi Pod Kit Pods zijn verkrijgbaar per pakje van 3 stuks met een weerstand van 1.2 ohm. Geschikt voor gebruik in de Kiwi Pod Kit set. De pods worden geleverd met 2 katoenen driptips.

Voor 23:59 besteld? Morgen in huis!
Gratis verzending al vanaf 20 euro!*
Snel verwerkt uit eigen voorraad!

Altijd veilig betalen mogelijk.
Advies van e-sigaret / vape experts.
Altijd garantie tot 6 maanden!

Product beschrijving

De Kiwi Pod kit pods zijn gemaakt voor de Kiwi Pod Kit. Om de pods te vullen met e-liquid haal je het rubber omhoog aan de zijkant van de pod, waardoor deze gemakkelijk te vullen zijn. Daarnaast hebben de Kiwi pods een ingebouwde coil van 1.2 ohm. Hierdoor hoef je de coil zelf niet te vervangen maar alleen de pod. Dit maakt de pods zeer gebruiksvriendelijk. Deze pods worden geleverd per pakje van 3 stuks met 2 katoenen filters.

De weerstand (ohm)

De Kiwi pods zijn verkrijgbaar in één weerstandt.

1.2 ohm
Deze Kiwi pod kit pods hebben een 1.2 ohm ingebouwde coil. Daarom is de 1.0 ohm coil zeer geschikt voor mouth to lung (MTL) gebruik. MTL is een manier van inhaleren welke vergelijkbaar is met de traditionele sigaret. Wij raden voor deze pod maximaal 60% VG e-liquid aan, en minimaal  50%VG.

Waar passen de Aspire Vilter pods in?

Niet elke pod past in iedere e-sigaret. Deze pods zijn geschikt voor het volgende product:

Tips voor gebruik

Voordat je de pod kan gebruiken zal deze moeten intrekken met e-liquid. Dit kan je doen door een de pod te vullen met e-liquid, waarna je de pod 10 minuten moet laten trekken zonder deze te gebruiken. Hierdoor zuigt de coil zich vol met e-liquid. Daarna is de pod klaar voor gebruik. Deze pod is te vullen door het rubber aan de zijkant los te halen en de e-liquid in het grotere gat aan de zijkant te spuiten. Wij raden je aan om altijd de juiste verhouding e-liquid te gebruiken, dat is voor deze set e-liquid met een basis van maximaal 60% VG en minimaal 50% VG. Doordat je de juiste e-liquid gebruikt zal de pod langer meegaan. De Kiwi Pod Kit Pods gaan gemiddeld 1 a 2 weken mee. Dit is natuurlijk afhankelijk van het gebruik. Wanneer de pod verbrand smaakt is deze ook aan vervanging toe.

Inhoud

  • 3x Kiwi Pods 1.2 ohm
  • 2x Katoenen-driptip
MerkKiwi
VulmateriaalOrganisch Katoen
Rebuildable (RBA)Nee
Manier van inhalerenMouth to lung
GarantieDOA

 

Tags: e-sigaret, Kiwi, Kiwi Pod Kit Pods, Kiwi Pods, Pod, Vape
Categorieën: Cartridges & PODs,Coils,Kiwi
Merk:
Artikelnummer: kiwi-pod-kit-pods