IQOS 3 Duo

De IQOS 3 Duo is uniek in zijn soort, dankzij de heat not burn werking. Dit onderscheidt de IQOS van een reguliere e-sigaret. Deze starterset is erg gebruiksvriendelijk en het effect van deze set is erg vergelijkbaar met dat van een traditionele sigaret. DE IQOS…
 49,00
  • Benodigheden *

    Oplaad Stekker Adapter +  4,95

Voor 23:59 besteld? Morgen in huis!
Ook Sameday Delivery tot 11:30!
Gratis verzending vanaf 20 euro!

Achteraf betalen
Advies van e-sigaret / vape experts.
Altijd garantie tot 6 maanden!

Product beschrijving

De IQOS 3 Duo is uniek in zijn soort, hij werkt anders dan de reguliere e-sigaret. De IQOS maakt namelijk gebruik van een ”heat not burn” methode. Waar de reguliere e-sigaret zijn e-liquids verdampt door middel van verwarming, verwarmt de IQOS zijn Heets. Deze starterset is erg gebruiksvriendelijk en het effect van deze set is erg vergelijkbaar met dat van een reguliere sigaret.

IQOS 3 Duo batterij

De IQOS 3 Duo batterij heeft zelf een capaciteit van 180 mAh. Deze 180 mAh batterijcapaciteit is genoeg voor het verwarmen van 2 Heet sticks. Dat lijkt weinig maar is geen enkel probleem. De batterij wordt namelijk geleverd met een houder met een batterij capaciteit van 2900 mAh, welke tevens ook de oplader is. Dit betekend dat je dus 20 Heets kan verwarmen, wanneer de houder volledig opgeladen is! De IQOS 3 Duo houder is weer volledig opgeladen, via de meegeleverde oplader, in slechts 120 minuten.

Heat not burn?

Zoals eerder aangegeven is de werking van de IQOS 3 Duo verschillend als die van de reguliere e-sigaret. Een reguliere e-sigaret verdampt zijn vloeistof, door middel van een coil (katoen en gloeispiraal). De IQOS maakt geen gebruik van e-liquid maar van Heets. Deze Heets zijn korte stick gevuld met tabak, welke verwarmt worden.  Er zit dus wel tabak in maar het is toch anders als het roken van de traditionele sigaret. Wanneer je een Heet in de IQOS plaatst en deze gaat gebruiken zal de IQOS deze gaan verwarmen tot een temperatuur van 350 graden celsius. Bij een traditionele sigaret, waar tabak wordt verbrandt, wordt een temperatuur van 600 graden celsius bereikt. Doordat de tabak in de IQOS een stuk minder warm wordt komen er ook een stuk minder schadelijke stoffen vrij!

De IQOS 3 Duo gebruiken

De IQOS 3 Duo is erg simpel in zijn gebruik. Toch leggen wij dit even uit, zodat je hier een beeld van kan krijgen. De stappen zien er als volgt uit. Haal de IQOS 3 Duo uit de oplaadbare houder. Plaats de Heetstick in de bovenzijde van de IQOS, met de onderzijde naar beneden. Houd hierna de schakelaar ingedrukt tot het LED lampje gaat knipperen. Nu zal je moeten wachten tot de IQOS trilt en het lampje contant brandt. Zodra dit het geval is kan je hem gebruiken gedurende 6 minuten of 14 puffs. De IQOS zal een trilsignaal afgeven, zodra je nog 2 puffs kan nemen. Na gebruik zal je de dop omhoog moeten halen en vervolgens kan je de Heetstick eruit halen, waarna je de IQOS 3 Duo terug kan plaatsen in de houder.

Inhoud
  • IQOS 3 Duo device (180mAh)
  • Houder (2900mAh)
  • Stekker adapter (5V/2A)
  • USB-C kabel
  • IQOS schoonmaakborstel
  • 10 x IQOS schoonmaakstaafje
  • Handleiding
MerkPhillip Morris
ModelIQOS
Inhoud1 Heetstick
Manier van inhalerenMouth To Lung
GewichtIQOS 22g | Houder 103g
Afmetingen IQOS92mm (L)  x 14mm (D)
Afmetingen Houder114mm (L) x 46mm (B) x 22mm (D)
Maximum Laadvermogen2A
Batterijcapaciteit2900 mAh
OplaadmethodeUSB Type-C
GarantieGarantiebeleid
Tags: 3, DUO, Heets, IQOS, IQOS 3 DUO
Categorieën: E-sigaret Complete Sets,E-sigaret Startersets,Eigenschappen,IQOS,MTL Sets,Pen Style sets,Vaste Batterij
Eigenschappen: Powerbank, Pen vorm, MTL – Mouth to Lung, Vaste batterij
Artikelnummer: iqos-3-duo
De waardering van www.vapekings.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 13581 reviews.