Innokin Zenith Coils

De Innokin Zenith Coils zijn verkrijgbaar in twee varianten per pakje van 5 stuks. Bekijk de productbeschrijving hieronder voor meer informatie over de Zenith coils.
 9,95

Voor 23:59 besteld? Morgen in huis!
Ook Sameday Delivery tot 11:30!
Gratis verzending vanaf 20 euro!

Achteraf betalen
Advies van e-sigaret / vape experts.
Altijd garantie tot 6 maanden!

Product beschrijving

De Innokin Zenith Coils passen in de Zenith en Zlide tank. De Innokin coils zijn van onder in de tank te vervangen door deze erin te schroeven. Hierdoor zijn deze coils gemakkelijk te installeren in de vape. Daarbij zijn deze coils verkrijgbaar in meerdere varaties voor DL & MTL gebruik.

De weerstanden (ohm)

De Innokin Zenith coils zijn verkrijgbaar in verschillende weerstanden. Daardoor heeft iedere soort coil zijn eigen ohm waarde en effect.

1.6 Ohm Zenith coils
De 1.6 ohm coils van Innokin hebben een weerstand van boven 1 ohm. Daarom is de 1.6 ohm coil geschikt voor mouth to lung gebruik met minimaal 50PG e-liquids. Met deze coil kan je dus als een sigaret inhaleren. De kanthal coil is de lichtste coil van de Zenith serie. In dit gloeispiraal zit organisch katoen. De aangeraden instelling voor deze coil is tussen de 10 en 14 watt. Wij raden voor deze coil het gebruik van zowel free base als Nic Salt e-liquids aan.

1.2 Ohm Zenith coils
De 1.2 ohm coils van Innokin hebben een weerstand van boven 1 ohm. Daarom is de 1.2 ohm coil geschikt voor mouth to lung gebruik met minimaal 50PG e-liquids. Met deze coil kan je dus als een sigaret inhaleren. Het gloeispiraal van deze coil is gemaakt van kanthal. In dit gloeispiraal zit organisch katoen. De aangeraden instelling voor deze coil is tussen de 10 en 14 watt. Wij raden voor deze coil minimaal 50% PG e-liquid aan.

1.0 Ohm Zenith coils
De 1.0 ohm coils van Innokin hebben een weerstand van 1 ohm. Daarom is de 1.0 ohm coil geschikt voor mouth to lung gebruik met minimaal 50VG e-liquids. Met deze coil kan je dus als een sigaret inhaleren. Het gloeispiraal van deze coil is gemaakt van kanthal. In dit gloeispiraal zit organisch katoen. Deze coil geeft warmere en vollere damp dan de hogere ohm coils. De aangeraden instelling voor deze coil is tussen de 20 en 25 watt. Wij raden voor deze coil minimaal 50% VG e-liquid aan.

0.8 Ohm Zenith coils
De 0.8 ohm coils van Innokin hebben een weerstand van onder 1 ohm. Daarom is de 0.8 ohm coil geschikt voor mouth to lung gebruik met hoge VG e-liquids. Met deze coil kan je dus als een sigaret inhaleren. Het gloeispiraal van deze coil is gemaakt van kanthal. In dit gloeispiraal zit organisch katoen. De aangeraden instelling voor deze coil is tussen de 15 en 18 watt. Wij raden voor deze coil minimaal 50% VG e-liquid aan.

0.5 Ohm Zenith Plexus coil
De 0.5 ohm Plexus variant van de Innokin Zenith coils hebben een weerstand van onder 1 ohm. Daarom is de 0.5 ohm coil geschikt voor mouth to lung en (licht) direct lung gebruik met hoge VG e-liquids. Met deze coil kan je dus als een sigaret inhaleren. Dit is de ena sterkste coil beschikbaar voor de Innokin Zenith tank. De aangeraden instelling voor deze coil is tussen de 13 en 17 watt. Dankzij de plexus bouw van het kanthal gloeispiraal geeft de 0.5 ohm Zenith coil meer smaak en damp als reguliere coils. Wij raden voor deze coil minimaal 50% VG e-liquid aan.

0.48 Ohm Zenith Plexus 3D coil
De 0.48 ohm Plexus variant van de Innokin Zenith coils hebben een weerstand van onder 1 ohm. Daarom is de 0.48 ohm coil geschikt voor mouth to lung en (licht) direct lung gebruik met hoge VG e-liquids. Met deze coil kan je dus als een sigaret inhaleren. Dit is de sterkste MTL coil beschikbaar voor de Innokin Zenith tank. De aangeraden instelling voor deze coil is tussen de 13 en 16 watt. Dankzij de plexus bouw van het mesh gloeispiraal geeft de 0.48 ohm Zenith coil meer smaak en damp als reguliere coils. Wij raden voor deze coil minimaal 50% VG e-liquid aan.

03 Ohm Zenith DL coil
De 0.3 ohm variant van de Innokin Zenith coils hebben een weerstand van onder 0.5 ohm. Daarom is de 0.3 ohm coil geschikt voor direct lung gebruik met hoge VG e-liquids. Met deze coil kan je dus als een waterpijp inhaleren. Dit is de sterkste coil beschikbaar voor de Innokin Zenith tank. De aangeraden instelling voor deze coil is tussen de 30 en 45 watt. Dankzij de mesh bouw van het gloeispiraal geeft de 0.3 ohm Zenith coil meer smaak en damp als reguliere coils. Wij raden voor deze coil minimaal 70% VG e-liquid aan.

Waar passen de Innokin Zenith Coils in?

Niet elke coil past in iedere e-sigaret. De Innokin Zenith Coils zijn geschikt voor de volgende producten:

  • Innokin Zenith tank

Tips voor gebruik

Voordat je de coil kan gaan gebruiken zal deze moeten intrekken met e-liquid. Dit kan je doen door een paar druppels e-liquid in de coil te doen voordat deze geïnstalleerd is en deze kort te laten intrekken. Een andere mogelijkheid is om de coil te installeren en deze 10 minuten te laten staan, zodat deze zich kan vullen met e-liquid. Daarna is de coil klaar voor gebruik. Wij raden je aan om altijd de juiste verhouding e-liquid te gebruiken en de aangeraden instellingen te hanteren. Daardoor zal je coil langer meegaan en zal je een fijner effect ervaren. De Innokin Zenith coils gaan gemiddeld 1 a 2 weken mee. Dit is natuurlijk afhankelijk van het gebruik. Wanneer de coil verbrand smaakt is deze ook aan vervanging toe. Zorg er daarom voor dat er altijd genoeg e-liquid in de tank zit, zodat de coil niet doorbrand.

Inhoud

  • 5x Innokin Zenith Coils
MerkInnokin
VulmateriaalOrganisch Katoen
Rebuildable (RBA)Nee
Manier van inhalerenDirect Lung & Mouth to lung
GarantieDOA

Wil je meer weten over de werking van coils? Neem dan eens een kijkje op onze informatie pagina.

Categorieën: Coils,Innokin
Merk:
Artikelnummer: innokin-zenith-coils
Menu
De waardering van www.vapekings.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 7456 reviews.