Innokin Endura Apex

De Endura Apex is een nieuwe MTL set van het merk Innokin. Deze set maakt gebruik van de Prism S coils en heeft een vloeistof capaciteit van 2ml. De Endura Apex heeft een batterijcapaciteit van 1800mAh waardoor het eenvoudig de hele dag mee gaat.

 34,95

  • Benodigheden *

    Oplaad Stekker Adapter +  4,95

Voor 23:59 besteld? Morgen in huis!
Gratis verzending al vanaf 20 euro!*
Snel verwerkt uit eigen voorraad!

Altijd veilig betalen mogelijk.
Advies van e-sigaret / vape experts.
Altijd garantie tot 6 maanden!

Product beschrijving

De Endura Apex is een nieuwe MTL set van het merk Innokin. Deze set maakt gebruik van de Prism S coils en heeft een vloeistof capaciteit van 2ml. De Endura Apex heeft een batterijcapaciteit van 1800mAh waardoor het eenvoudig de hele dag mee gaat.

Innokin Endura Apex

De Innokin Endura Apex is een nieuwe MTL set met een batterijcapaciteit van 1800mAh. De vape heeft een pen-style ontwerp en is door de grote batterij capaciteit aan de langere kant. Met een diameter van 22mm en een lengte van 134mm is het een vrij compact model. Door de 1800mAh batterij gaat de vape gemakkelijk de hele dag mee. Ook is de vape voorzien van een USB-C oplaadpoort zodat deze nog sneller opgeladen kan worden. De onderkant van de vape is voorzien van een draaiwiel waarmee je de uitvoer kan aanpassen. Je kan hierbij kiezen tussen laag (groen) en hoog (rood).

Innokin Prism Apex Tank

De Innokin Prism Apex tank beschikt over een inhoud van 2ml en maakt gebruik van de Prism S coils. Deze coils zijn in diverse weerstanden beschikbaar en worden per 5 stuks geleverd. De Prism Apex tank beschikt over een vloeistof capaciteit van 2ml waardoor het met normaal gebruik eenvoudig het einde van de dag haalt. Mocht dit allemaal net niet lukken, dan is het erg eenvoudig de tank bij te vullen. De top cap van de tank is eenvoudig los te draaien door het zachtere materiaal. Draai deze eraf en het vulgaatje komt tevoorschijn. Na het bijvullen draai je de top cap er eenvoudig weer op.

Innokin Kwaliteit

Het merk Innokin staat bekend om zijn kwalitatief hoogstaande producten. Met de Endura Apex als bewijs! Het merk is jaren actief op het gebied van e-sigaretten. De ervaring is duidelijk terug te zien in de producten. Meer weten over Innokin? Neem gerust contact met ons op.

Endura Apex beoordeeld door Vapekings

Inhaleren : Door middel van MTL | Wat is MTL&DL?


Damp     


Batterij   


Smaak     

Inhoud verpakking
MerkInnokin
ModelEndura Apex
Capaciteit2ml
Manier van inhalerenMouth to Lung
Instelbare AirflowJa
Beschikbare coilsPrism S
Gewicht109g
AfmetingenØ 22mm x 134.2mm
Maximum Laadvermogen1A
Batterijcapaciteit1800mAh
OplaadmethodeUSB Type-C Oplaadkabel
GarantieGarantiebeleid

 

Tags: e-sigaret, e-smoker, elektrische sigaret, Endura, Endura Apex, Innokin, Innokin Endura Apex, Vape
Categorieën: E-sigaret Complete Sets,E-sigaret Startersets,Eigenschappen,Instelbare sets,MTL Sets,Pen Style sets,Vaste Batterij
Merk:
Eigenschappen: Pen vorm, Instelbaar, MTL – Mouth to Lung, Vaste batterij
Artikelnummer: innokin-endura-apex