Flavourtec Tobacco

De Flavourtec Tobacco e-liquid heeft de smaak van een unieke tabak. Flavourtec is een Europees begrip! De e-liquid heeft een inhoud van 10ml en een PG/VG verhouding van 70%/30%.

Voor 23:59 besteld? Morgen in huis!
Gratis verzending al vanaf 20 euro!*
Snel verwerkt uit eigen voorraad!

Altijd veilig betalen mogelijk.
Advies van e-sigaret / vape experts.
Altijd garantie tot 6 maanden!

Product beschrijving

Flavourtec Tobacco 10ml

De Flavourtec Tobacco e-liquid heeft de smaak van een unieke tabak.

Flavourtec is een Europees begrip! Tevens is Flavourtec een van de Europese grootste producenten van e-liquid.
De e-liquids staan bekend om zijn fantastische smaakbeleving. Dit komt doordat ze uitsluitend werken met ingrediënten van Europese bodem. Gegarandeerd de hoogste kwaliteit. Kwaliteit staat voorop bij de Flavourtec Tobacco e-liquid. Daarbij worden al onze liquids uitvoerig getest om niet alleen de beste te zijn, maar ook de beste te blijven! De e-liquids zijn in verschillende nicotine sterkten te verkrijgen. Doordat het aanbod ruim dertig smaken heeft is er voor iedere damper de juiste smaak.

Flavourtec kwaliteit

Kwaliteit, dat is de basis van het Flavourtec concept. Omdat wij de lat hoog leggen, kunt u het volgende terugverwachten. Europese kwaliteit, puur en zuiver. Met trots kunnen wij zeggen dat Flavourtec een van de grootste Europese e-liquid producenten is.

Bij Flavourtec ben je ook altijd gegarandeerd van liquids die voldoen aan de actuele wet- en regelgeving. Tevens zijn de flesjes zijn voorzien van een kindveilige sluiting en een naald vulsysteem. Flavourtec produceert de e-liquids met behulp van Dartsch Scientific menthode. Tevens heeft de Fabriek een ISO 9001 certificaat.

MerkFlavourtec
SmaakTobacco
AfkomstEuropa
Basisverhouding70% PG / 30% VG
Inhoud10ML
SmaakTabaksmaak
TPD2 ProofJa

 

Tags: e-liquid, flavourtec, flavourtec e-liquid, Flavourtec Tobacco
Categorieën: 70PG-30VG,E-liquid,Flavourtec,Original,Tabaks smaken
E-liquid basis: 70% PG / 30% VG
Artikelnummer: flavourtec-tobacco