Element Watermelon Chill NS20 Pods

De pack van 3x 2ml Element NS20 POD’s zijn gemaakt voor de Aspire Gusto e-sigaret. Waar verfrissende watermeloen samenkomt met de koelte van munt, watermeloen Chill smaak. Geproduceerd door Element met een nicotinegehalte van 20MG. Door de toevoeging van nicotine-zout is de throath-hit erg zacht. 20MG…

Voor 23:59 besteld? Morgen in huis!
Ook Sameday Delivery tot 11:30!
Gratis verzending vanaf 20 euro!

Achteraf betalen
Advies van e-sigaret / vape experts.
Altijd garantie tot 6 maanden!

Product beschrijving

Element Watermelon Chill NS20 POD

De pack van 3x 2ml Element Watermelon Chill NS20 POD’s zijn gemaakt voor de Aspire Gusto e-sigaret. Waar verfrissende watermeloen samenkomt met de koelte van munt, watermeloen Chill smaak. Geproduceerd door Element met een nicotinegehalte van 20MG. Door de toevoeging van nicotine-zout is de throath-hit erg zacht. 20MG nicotine-zout voelt als een 3MG liquid van een gemiddelde e-liquid waardoor u op een prettige manier aan uw nicotinebehoefte kan voldoen.

De Ns20 Element POD resulteert in een zachte throath hit waarbij 20MG nicotine-salts vergelijkbaar is met een gemiddelde e-liquid van 3MG. Elke POD is gevuld met Element Nicotine e-liquid en is verkrijgbaar in een nicotinegehalte van 20MG. U zult merken dat u minder vaak hoeft te dampen en toch het tevreden gevoel zeker zal behouden.

Categorieën: Geen onderdeel van een categorie
Merk:
Artikelnummer: element-watermelon-chill-ns20-pod-3x
Menu
De waardering van www.vapekings.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 6965 reviews.