E-sigaret Zutphen

e-sigaret

Ben je opzoek naar een e-sigaret in Zutphen? Dankzij jaren lange ervaring kunnen wij je helpen met het kiezen van een e-sigaret welke bij jou zal passen. Vapekings.nl biedt een groot assortiment in vapes, e-sigaretten en e-liquids. Bestel je voor 22:00 dan zal je vape de volgende dag geleverd worden in Zutphen. Bezorging is gratis bij boven de 20 euro, uiteraard is het ook mogelijk om een afhaalpunt te kiezen voor je e-sigaret in Zutphen. Hieronder gaan wij er verder op in hoe een e-sigaret nu eigenlijk in elkaar zit.
Bekijk ons assortiment aan e-sigaretten

Hoe zit een e-sigaret in elkaar?

Hoe zit een e-isgaret nu eigenlijk in elkaar? Een e-sigaret bestaat uit meerdere delen. De batterij van de e-sigaret bevat een chip welke de kracht van de zal regellen. Deze chip bevat ook meerdere beveiligingen waardoor de e-sigaret zal afslaan bij oververhitting zodat hij veilig gebruikt kan worden. De batterij heeft een knop waarmee de e-isgaret geactiveerd zal worden. De e-sigaret bevat ook een Tank welke de e-liquid zal verdampen. De Tank bestaat uit de volgende delen: een reservoir en een coil, de coil bestaat uit katoen met een gloeispiraal. In het reservoir doe je de e-liquid welke zal doorlopen naar de coil. Het katoen van de coil neemt de e-liquid op. Zodra het gloeispiraal word verwarmt door de batterij zal de e-sigaret damp afgeven. De coil is vervangbaar en zal bij goed gebruik ongeveer 2 weken meegaan.

Hoe mijn e-sigaret inhaleren?

Het is erg belangrijk dat je een e-sigaret kiest welke bij je dampstijl past. Er zijn twee manieren van het inhaleren. DL en MTL, DL staat voor direct lung en MTL staat voor mouth to lung. Direct Lung dient direct over de longen gedampt te worden zoals een waterpijp/shisha. Mouth to lung is het zelfde als de reguliere sigaret, van mond naar de longen. Zodra je weet op welke manier je wilt inhaleren kan je gaan kijken naar een model welke bij jou past. Vapekings.nl kan je online helpen via de livechat in Zutphen naar het zoeken van een juiste manier van inhaleren.

Welke e-liquid is het beste voor mijn e-sigaret?

Bij het kiezen van de juiste e-liquid is het belangrijk om te weten welke e-liquid bij jouw e-sigaret past. Voor DL gebruik is aangeraden om minimaal 70VG te nemen met maximaal 3mg nicotine, de coil weerstand zal dan tussen de 0.1 – 0.5 Ohm liggen. Wilt u hem liever MTL / DL gebruik is 50%PG / 50%VG aangeraden met 6 tot 12mg nicotine en de weestand zal tussen de 0.5 – 1.0 Ohm liggen. Gebruikt u de e-sigaret MTL dan zal de verhouding 70%PG / 30%VG zijn met 12 tot 20mg nicotine, de weerstand voor MTL gebruik zal tussen de 1.0 – 2.0 Ohm liggen. Onze specialisten helpen je graag verder met het kiezen van de juiste e-liquid in Zutphen.

Menu
De waardering van www.vapekings.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 4545 reviews.
X