Geekvape Bident Pods

 7,95

De Geekvape Bident pods zijn verkrijgbaar per pakje van 2 stuks in twee variaties. Bekijk de volledige productbeschrijving hieronder voor meer informatie over de pods.

Wissen
Category: Cartridges & PODs, Geekvape
Beschrijving

Productinformatie

De Bident pods zijn gemaakt door de fabrikant Geekvape. Deze pods maken gebruik van top-fill. Hierdoor is het vullen van de pods zeer makkelijk. Daarnaast hebben de Bident pods een ingebouwde coil. Hierdoor hoef je de coil zelf niet te vervangen. Dit maken de pods zeer gebruiksvriendelijk. Deze pods worden geleverd per pakje van 2 stuks.

De weerstand (ohm)

De Geekvape Bident pods zijn verkrijgbaar in twee weerstanden.

1.2 ohm
Deze Geekvape Bident Pods hebben een 1.2 ohm ingebouwde coil. Dit is een weerstand van boven 1 ohm. Daarom is de 1.2 ohm coil zeer geschikt voor mouth to lung (MTL) gebruik. MTL is een manier van inhaleren welke vergelijkbaar is met de traditionele sigaret. Het materiaal van de coil in deze pod is NiChrome met organisch katoen. Hierdoor gaan de coils langer mee dan reguliere coils. Wij raden voor deze pod maximaal 50% VG e-liquid aan.

0.8 ohm
Deze Geekvape Bident Pods hebben een 0.8 ohm ingebouwde mesh coil. Dit is een weerstand van onder de 1 ohm. Daarom is de 0.8 ohm coil zeer geschikt voor zowel mouth to lung (MTL) als direct lung (DL) gebruik. MTL is een manier van inhaleren welke vergelijkbaar is met de traditionele sigaret en DL als een waterpijp. De coil in deze pod heeft een NiChrome coil met organisch katoen. Wij raden voor deze pod minimaal 50% VG e-liquid aan.

Waar passen de Geekvape Bident Pods in?

Niet elke pod past in iedere e-sigaret. Deze pods zijn geschikt voor het volgende product:

Tips voor gebruik

Voordat je de pod kan gebruiken zal deze moeten intrekken met e-liquid. Dit kan je doen door een de pod te vullen met e-liquid, waarna je de pod 10 minuten moet laten trekken zonder deze te gebruiken. Hierdoor zuigt de coil zich vol met e-liquid. Daarna is de pod klaar voor gebruik. Wij raden je aan om altijd de juiste verhouding e-liquid te gebruiken, dat is voor deze set verschillend per soort pod. Doordat je de juiste e-liquid gebruikt zal de pod langer meegaan. De Geekvape Bident pods gaan gemiddeld 1 a 2 weken mee. Dit is natuurlijk afhankelijk van het gebruik. Wanneer de pod verbrand smaakt is deze ook aan vervanging toe. Het vullen van de pod gaat gemakkelijk door de drip tip los te trekken van de pod en deze via een van de twee gaten te vullen.

Inhoud

  • 2x Geekvape Bident pods
Merk Geekvape
Vulmateriaal Organisch Katoen
Rebuildable (RBA) Nee
Manier van inhaleren Mouth to lung
Garantie DOA

 

Menu

De waardering van www.vapekings.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 3331 reviews.

X