Juul vape smaak verbod

Vape-winkel eigenaar reageert op verbod van e-sigaret producten

Vape Blog

Vape-winkel eigenaar uit Tempe reageert op federaal verbod op bepaalde e-sigaret producten in de VS.

TEMPE, Ariz – vapen is de laatste tijd regelmatig in het nieuws gekomen. Nu bereidt de Food and Drug Administration (FDA) zich voor op een enorm verbod van gearomatiseerde vape producten.

Dit verbod is alleen voor de cartridges, met andere smaken dan tabak of menthol, van onder andere het type ‘Juul‘ . Deze zijn vooraf gevuld en worden weggegooid nadat ze zijn opgebruikt. De beperkingen zijn niet van toepassing op tanks, e-liquids en andere dampsystemen, die opnieuw kunnen worden gevuld met e-liquid. Het verbod is geldig in heel Noord-Amerika.

Op dampen gebaseerde tanksystemen worden meestal verkocht in vape winkels zoals E-Cig City Tempe. De eigenaar van het bedrijf, Andrew Bird, verwelkomt deze wijziging.

“Het begint echt diegenen te verwijderen, welke er alleen maar voor het geld in zitten en dus niet achter een product staan ​​vanuit een oogpunt van volksgezondheid,” zei Bird. “Als dit echt lukt en de rook- en damppercentages voor kinderen en tieners omlaag gaan, dan was het een prima beslissing.”

Bird zegt dat zijn verkopen voornamelijk afkomstig zijn van e-liquids en tank gebaseerde vape apparaten. Als het verbod dit soort apparaten zou hebben omvat, zegt hij dat de consument, samen met eigenaren van kleine bedrijven zoals hij, zouden lijden.

“Onze klanten zijn volwassenen en houden van smaken. Ze zullen niet dampen als ze die smaken niet hebben en als ze niet verdampen waar gaan ze naar toe? Ze gaan waarschijnlijk terug naar sigaretten,” zei Bird.

Bedrijven die de nu verboden gearomatiseerde cartridges verkopen, hebben tot 1 februari 2020 de tijd om aan het verbod te voldoen. Anders kunnen ze geconfronteerd worden met de sancties van de FDA.

Bron : FOX10News

Menu
De waardering van www.vapekings.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 5673 reviews.
X