Smok RPM40 Coils

 18,95

De Smok RPM40 coils zijn verkrijgbaar in vier varianten en verkrijgbaar per pakje van 5 stuks. Bekijk de productbeschrijving hieronder voor meer informatie over de RPM40 coils.

Wissen
Category: Coils, Smok
Beschrijving

Productinformatie

De RPM40 Coils zijn gemaakt door de fabrikant Smok. De Smok coils zijn van onder in de pod te vervangen. Hierdoor zijn deze coils gemakkelijk te installeren in de e-sigaret. Daarbij zijn deze coils verkrijgbaar voor MTL en DL gebruik. Daarom is een geschikte RPM40 coil voor iedere damper.

De weerstanden (ohm)

De Smok RPM40 Coils zijn verkrijgbaar in verschillende weerstanden. Daardoor heeft iedere soort coil zijn eigen effect.

1.2 ohm Quartz
De 1.2 ohm Quartz RPM40 coil heeft een weerstand van boven 1 ohm. Daarom is de 1.2 ohm coil zeer geschikt voor mouth to lung (MTL) gebruik. MTL is een manier van inhaleren welke vergelijkbaar is met de traditionele sigaret. Deze coil is gemaakt voor pure smaak en werkt het beste op 12w.  Wij raden voor deze coil maximaal 50% VG e-liquid aan.

Smok RPM40 mesh 0.4 ohm coil

Op deze afbeelding zie je de Smok RPM40 0.4 ohm mesh coil met de aangeraden instellingen en eigenschappen.


1.0 ohm SC
De 1.0 ohm SC RPM40 coil heeft een weerstand van boven 1 ohm. Daarom is de 1.0 ohm coil zeer geschikt voor mouth to lung (MTL) gebruik. MTL is een manier van inhaleren welke vergelijkbaar is met de traditionele sigaret. Deze coil is gemaakt voor intense smaak met volle damp en werkt het beste op 14w.  Wij raden voor deze coil maximaal 50% VG e-liquid aan.

RPM40 coil 1.0 ohm SC

Op deze afbeelding zie je de Smok RPM40 1.0 ohm SC coil met de aangeraden instellingen en eigenschappen.


0.6 ohm Tripple
De 0.6 ohm RPM40 Tripple coil heeft een weerstand van onder 1 ohm. Daarom is de 0.6 ohm coil geschikt voor zowel mouth to lung als direct lung gebruik. Met deze coil kan je dus als een waterpijp inhaleren. Het gloeispiraal van deze coil heeft een mesh structuur gemaakt voor volle smaak en veel damp. De aangeraden instelling voor deze coil is 25W. Dankzij het mesh gloeispiraal geeft de RPM40 Mesh coil meer smaak en damp als reguliere coils. Wij raden voor deze coil minimaal 50% VG e-liquid aan.

Smok RPM40 coil 0.6 ohm tripple coil

Op deze afbeelding zie je de Smok RPM40 0.6 ohm tripple coil met de aangeraden instellingen en eigenschappen.


0.4 ohm mesh
De 0.4 ohm RPM40 coil heeft een weerstand van onder 1 ohm. Daarom is de 0.4 ohm coil geschikt voor direct lung gebruik. Met deze coil kan je dus als een waterpijp inhaleren. Het gloeispiraal van deze coil heeft een mesh structuur gemaakt voor volle smaak en veel damp. De aangeraden instelling voor deze coil is 25W. Dankzij het mesh gloeispiraal geeft de RPM40 Mesh coil meer smaak en damp als reguliere coils. Wij raden voor deze coil minimaal 50% VG e-liquid aan.

Op deze afbeelding zie je de Smok RPM40 0.4 ohm mesh coil met de aangeraden instellingen en eigenschappen.

Waar passen de Smok RPM40 coils in?

Niet elke coil past in iedere e-sigaret. De Smok RPM40 coils zijn geschikt voor de volgende producten:

Tips voor gebruik

Voordat je de coil kan gaan gebruiken zal deze moeten intrekken met e-liquid. Dit kan je doen door een paar druppels e-liquid in de coil te doen voordat deze geïnstalleerd is en deze kort te laten intrekken. Een andere mogelijkheid is om de coil te installeren en deze 10 minuten te laten staan, zodat deze zich kan vullen met e-liquid. Daarna is de coil klaar voor gebruik. Wij raden je aan om altijd de juiste verhouding e-liquid te gebruiken en de aangeraden instellingen te hanteren. Daardoor zal je coil langer meegaan en zal je een fijner effect ervaren. De Smok RPM40 coil gaat gemiddeld 1 a 2 weken mee. Dit is natuurlijk afhankelijk van het gebruik. Wanneer de coil verbrand smaakt is deze ook aan vervanging toe. Zorg er daarom voor dat er altijd genoeg e-liquid in de tank zit, zodat de coil niet doorbrand.

Inhoud

  • 5x Smok RPM40 coils
Merk Smok
Vulmateriaal Organisch Katoen
Rebuildable (RBA) Nee
Manier van inhaleren Mouth to lung / Direct Lung
Garantie DOA

Wil je meer weten over de werking van coils? Neem dan eens een kijkje op onze informatie pagina.

Extra informatie
Ohm: 0.4 ohm, 0.6 ohm, 1.0 ohm, 1.2 ohm
Merk:
Menu

De waardering van www.vapekings.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 3331 reviews.

X