Smok RPM Coils

De Smok RPM coils zijn verkrijgbaar in vier varianten en verkrijgbaar per pakje van 5 stuks. Bekijk de productbeschrijving hieronder voor meer informatie over de RPM coils.
 13,95
Wissen
Artikelnummer: smok-rpm-coils

Snelle levering, voor 22:00 besteld is morgen in huis.   Voor 23:59 besteld? Morgen in huis!
Gratis verzending vanaf 20 euro.   Gratis verzending vanaf 20 euro!
Achteraf betalen mogelijk   Achteraf betalen via Klarna & Afterpay!
Krijg advies van e-sigaret en vape experts.   Advies van e-sigaret / vape experts.
Altijd garantie tot 6 maanden.   Altijd garantie tot 6 maanden!

Product beschrijving

Productinformatie

De RPM Coils zijn gemaakt door de fabrikant Smok. De Smok coils zijn van onder in de pod te vervangen. Hierdoor zijn deze coils gemakkelijk te installeren in de e-sigaret. Daarbij zijn deze coils verkrijgbaar voor MTL en DL gebruik. Daarom is een geschikte RPM coil voor iedere damper.

De weerstanden (ohm)

De Smok RPM Coils zijn verkrijgbaar in verschillende weerstanden. Daardoor heeft iedere soort coil zijn eigen effect.

1.2 ohm Quartz
De 1.2 ohm Quartz RPM coil heeft een weerstand van boven 1 ohm. Daarom is de 1.2 ohm coil zeer geschikt voor mouth to lung (MTL) gebruik. MTL is een manier van inhaleren welke vergelijkbaar is met de traditionele sigaret. Deze coil is gemaakt voor pure smaak en werkt het beste op 12w.  Wij raden voor deze coil maximaal 50% VG e-liquid aan.

Smok RPM40 mesh 0.4 ohm coil

Op deze afbeelding zie je de Smok RPM 0.4 ohm mesh coil met de aangeraden instellingen en eigenschappen.


1.0 ohm SC
De 1.0 ohm SC RPM coil heeft een weerstand van boven 1 ohm. Daarom is de 1.0 ohm coil zeer geschikt voor mouth to lung (MTL) gebruik. MTL is een manier van inhaleren welke vergelijkbaar is met de traditionele sigaret. Deze coil is gemaakt voor intense smaak met volle damp en werkt het beste op 14w.  Wij raden voor deze coil maximaal 50% VG e-liquid aan.

RPM40 coil 1.0 ohm SC

Op deze afbeelding zie je de Smok RPM 1.0 ohm SC coil met de aangeraden instellingen en eigenschappen.


0.6 ohm Tripple
De 0.6 ohm RPM Tripple coil heeft een weerstand van onder 1 ohm. Daarom is de 0.6 ohm coil geschikt voor zowel mouth to lung als direct lung gebruik. Met deze coil kan je dus als een waterpijp inhaleren. Het gloeispiraal van deze coil heeft een mesh structuur gemaakt voor volle smaak en veel damp. De aangeraden instelling voor deze coil is 25W. Dankzij het mesh gloeispiraal geeft de RPM Mesh coil meer smaak en damp als reguliere coils. Wij raden voor deze coil minimaal 50% VG e-liquid aan.

Smok RPM40 coil 0.6 ohm tripple coil

Op deze afbeelding zie je de Smok RPM 0.6 ohm tripple coil met de aangeraden instellingen en eigenschappen.


0.4 ohm mesh
De 0.4 ohm RPM coil heeft een weerstand van onder 1 ohm. Daarom is de 0.4 ohm coil geschikt voor direct lung gebruik. Met deze coil kan je dus als een waterpijp inhaleren. Het gloeispiraal van deze coil heeft een mesh structuur gemaakt voor volle smaak en veel damp. De aangeraden instelling voor deze coil is 25W. Dankzij het mesh gloeispiraal geeft de RPM Mesh coil meer smaak en damp als reguliere coils. Wij raden voor deze coil minimaal 50% VG e-liquid aan.

Op deze afbeelding zie je de Smok RPM 0.4 ohm mesh coil met de aangeraden instellingen en eigenschappen.

Waar passen de Smok RPM coils in?

Niet elke coil past in iedere e-sigaret. De Smok RPM coils zijn geschikt voor de volgende producten:

Tips voor gebruik

Voordat je de coil kan gaan gebruiken zal deze moeten intrekken met e-liquid. Dit kan je doen door een paar druppels e-liquid in de coil te doen voordat deze geïnstalleerd is en deze kort te laten intrekken. Een andere mogelijkheid is om de coil te installeren en deze 10 minuten te laten staan, zodat deze zich kan vullen met e-liquid. Daarna is de coil klaar voor gebruik. Wij raden je aan om altijd de juiste verhouding e-liquid te gebruiken en de aangeraden instellingen te hanteren. Daardoor zal je coil langer meegaan en zal je een fijner effect ervaren. De Smok RPM coil gaat gemiddeld 1 a 2 weken mee. Dit is natuurlijk afhankelijk van het gebruik. Wanneer de coil verbrand smaakt is deze ook aan vervanging toe. Zorg er daarom voor dat er altijd genoeg e-liquid in de tank zit, zodat de coil niet doorbrand.

Inhoud

  • 5x Smok RPM coils
MerkSmok
VulmateriaalOrganisch Katoen
Rebuildable (RBA)Nee
Manier van inhalerenMouth to lung / Direct Lung
GarantieDOA

Wil je meer weten over de werking van coils? Neem dan eens een kijkje op onze informatie pagina.

Categorieën: Coils,Smok
Ohm: 0.3 ohm Mesh MTL, 0.4 ohm, 0.6 ohm, 0.8 ohm DC MTL, 1.0 ohm, 1.2 ohm
Merk:
Menu
De waardering van www.vapekings.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 4306 reviews.
X