Aspire Nautilus GT Mini

De Aspire Nautilus GT Mini Tank heeft een 2ml inhoud en is een favoriet onder de MTL dampers. Deze tank is voortgekomen uit een samenwerking van Aspire en Taifun! Bekijk de volledige product beschrijving voor meer informatie.

Voor 23:59 besteld? Morgen in huis!
Ook Sameday Delivery tot 11:30!
Gratis verzending vanaf 20 euro!

Achteraf betalen
Advies van e-sigaret / vape experts.
Altijd garantie tot 6 maanden!

Product beschrijving

De Nautilus GT  Mini Tank is gemaakt door de fabrikant Aspire in samenwerking met het merk Taifun. Deze tank heeft een 2ml inhoud en is zeer geschikt voor zowel de beginnende als ervaren MTL damper. De GT Mini maakt gebruik van de Aspire Nautilus BVC coils en Nautilus 2S coils. Tevens beschikt hij over turn top fill met een goede sluiting, daarom kan de tank van bovenaf gemakkelijk gevuld worden door deze open te draaien. Ook heeft de tank een verstelbare airflow in meerdere standen, waardoor de luchttoevoer naar wens afgesteld kan worden. Taifun is uit het verleden bekend om zijn geweldige tank, RDA’s en RTA’s. Deze zijn zeer geliefd onder veel dampers om hun kwaliteit, design en effect.

Nautilus BVC en Nautilus 2S coils

De Nautilus GT  Mini maakt gebruik van 2 soorten coils, zo kunnen in deze tank zowel de Nautilus BVC en Nautilus 2s coils gebruikt worden. De Nautilus BVC en 2S coils zijn in verschillende variaties verkrijgbaar voor een goede MTL ervaring. De meegeleverde coils zijn de Nautilus 2S 0.7 ohm mesh en de Nautilus BVC 1.6 ohm variant. Ook alle andere variaties van de Nautilus BVC coils en Nautilus 2S coils kunnen in deze tank gebruikt worden.

Hoe gebruik je de Nautilus GT Mini tank?

Voordat de coil gebruikt kan worden zal je deze in de Aspire Nautilus GT Mini tank moeten drukken en deze vullen met e-liquid. Om de tank te vullen met e-liquid draai je de bovenkant een slag en laat je de e-liquid in de gaten aan de zijkant lopen. Laat na het vullen van de tank, de coil tien minuten intrekken voor gebruik. Zodra de damp verbrand smaakt of na ongeveer 2 weken is de coil weer aan vervanging toe.

Wanneer de tank klaar is voor gebruik kan je deze op een box mod zetten. Stel de mod in op de juiste wattage, dit staat op de coil of verpakking van de coils aangegeven. Ga hier niet boven of onder zitten om problemen met de coil te voorkomen.

Inhoud verpakking

  • Aspire Nautilus GT Mini Tank
  • Nautilus BVC 1.6 ohm coil
  • Nautilus 2S 0.7 ohm mesh coil
  • Reserve onderdelen
  • Handleiding
MerkAspire
ModelNautilus GT Mini
Inhoud2ml
Manier van inhalerenMouth to  Lung
Instelbare AirflowJa
Top-FillJa (turn)
Afmetingen22x54mm
CoilsAspire Nautilus BVC en Nautilus 2S coils
Glas vervangbaar?

Ja

RebuildableNee
GarantieGarantiebeleid
Tags: aspire, Aspire Nautilus GT Mini, clearomizer, GT Mini, Nautilus, tank, verdamper
Categorieën: Aspire Verdampers,Verdampers
Merk:
Artikelnummer: aspire-nautilus-gt-mini
Menu
De waardering van www.vapekings.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 7809 reviews.